Vad har ni för semesterplaner?

Maj redan, och till och med en bit in i maj. Vad hände? Hinner verkligen inte med får jag erkänna. 
Har ni börjat planera er semester än? I år har jag varit väldigt sen men det har berott på olika saker, I år har jag väldigt svårt med planeringen, men lite koll har jag allt. 
Som ni vet så var vi iväg på en roadtrip runt i europa för ett tag sen, som var helt fantastisk. Har nog tjatat hål i huvudet på er om den, så nu släpper vi det och går vidare. 
Har delat upp min semester en del i år, vilket känns riktigt bra måste jag säga. Har en hel del sparat och kommer ta utav det i år, då jag känner att jag behöver det, och varför lägga semesterdagar på hög bara? Känns inte så bra. Vi har ju semester av en anledning tycker jag, 
I slutet på maj har jag två veckor igen, och då åker jag och ett gäng tjejer på vår årliga tjejresa och som vanligt har vi vår tupp Jonas med oss som har fullt sjå att hålla ordning på oss. Men tror samtidigt att han bara älskar det ;-) Den här gången ska vi tillbringa ett par dagar i Thessoliniki. För många år sen tittade jag just på Thessaloniki men då blev det aldrig av. Sen är det väldigt kul att åka till ett ställe inte så många har varit på. Fick programmet nu och längtar ännu mer. 
Shopping, sol och bad, god mat, bubbel och härliga brudar. Kan det bli bättre? Tror inte det. 
Därefter jobbar jag hela sommaren för att gå på semester väldigt sent. Ni som följer mig vet att jag älskar fotboll, och ett speciellt lag. Tror inte det går att missa. Går på alla matcher jag bara kan, och försöker åka på några bortamatcher också. Mot häcken är redan köpt, men känns kanske inte som bortamatch på det sättet. För några år sen var vi i Kalmar och förenade både Kalmar, Öland och fotboll. I år åker vi neråt igen och det blir Malmö, och en bortamatch däromkring. Ska verkligen bli så kul med vår lilla roadtrip. 
Till sist så planerar vi in vårt lilla måbra dygn på Falkenbergs havshotell igen. Boozt i Falkenberg, Hoppas verkligen vi får biljetter dit då dom går åt som smör i solsken. På 5 minuter var 300 platser slutsålda, Ni fattar :-) Men med så mycket härlig energi så är det inte alls konstigt. 
Så vad har ni för sommarplaner? 
Kramar Madde
#1 - - Anna:

Så härliga planer du har framför dig! Jag har faktiskt inte planerat in någon semester i sommar. Det är ju högsäsong för mig med alla bröllopssminkningar, så jag tar nog lite strödagar här och var och kanske ett par dagar extra kring min 30-årsdag i september :)

#2 - - Anna svensson:

Men låter ju så perfekt med en tjejresa. Har typ aldrig varit och rest direkt så. En weekend i lindon är väl typ det ända haha 😂

#3 - - Sofie:

Faktiskt inga ännu, hoppas det blir något iaf =) dina låter härliga 😁

#4 - - Michaela :

Vilka fantastiska planer du har. Jag skulle också vilja resa i sommar. Men i ju med att jag kommer vara höggravid så känns det bäst för mig att stanna i Sverige. Kanske ta en roadtrip någonstans eller så 🙂

#5 - - sofia:

Haha alltså jag hänger inte heller med i tiden kan jag erkänna, känns fortfarande som Januari typ Kan inte fatta att halva året snart har gått. Vi har planerat en hel del i sommar vilket är superroligt! Vilka fantastiska planer du har, det är underbart med lite planer planerat iaf :)

#6 - - nouw.com/sannaevelyne:

Låter som du har en fantastisk semester framför dig med mycket olika upplevelser :) ser fram emot att följa det! Jag ska till Turkiet första veckan i juni, sen vet jag inte än när jag har semester för vår planering på jobbet är sen...

#7 - - Sarah:

Så roligt med en tjejresa :) Vi ska åka iväg men det är inte bestämt vart än :) Jag längtar redan :)

#8 - - Marie:

Oh härligt att ha en tupp i hönshagen med sig och så härligt att ni ska ut och resa =D

#9 - - Sandra:

Vilka härliga planer du har framför dig. Den där tjejresan låter ju underbar...kan du packa ner mig också? 😂😉

#10 - - carro:

Vi har inte några semester planer inplanerade med tanke på att vi inte vet om jag får ett jobb eller inte.Men vi funderar på att dra till bil lådsladet i öland över en dag.Har faktiskt aldrig hört talas vid om Thessoliniki,vart ligger det?

#11 - - Anonym:

Vi bor i Spanien så vår sommar ska vi spendera i Sverige för jobb. 🙈☺️ Men ska bli himla kul att träffa familj och vänner!

#12 - - Amanda:

Åh vilken härlig sommar du kommer få ändå! Jag tycker tiden bara springer iväg jag med. Lite läskigt kan jag tycka :)

#13 - - Kamilla:

Thessaloniki ska vara så vackert. Har en vän som har ett hus där nere hennes släkt är därifrån. Vi har bara bokat Gotland ännu men tänker göra lite flera turer så vi får se vad vi landar.