Störst av allt,

Godmorgon alla. Idag har jag verkligen sovit ut. Vaknade inte förräns efter sju.  Ja, jag vet att de flesta tycker det är tidigt en söndag, men vaknar jag oftast vid fem eller tidigare så är närmare halv åtta sovmorgon. Så skönt och något jag saknat. 
Något jag också är så dålig på, och det är att kolla på serier. Vi skaffade netflix för ett tag sen, och största anledningen var mina barnbarn.
En serie som jag trots allt varit extremt sugen på är störst av allt. Alla har pratat så gott om den och jag läste boken för ett tag sen. Igår började vi se den och jag fastnade totalt. Sträcksåg serien och blev nästan lite besviken då den tog slut. Så bra och helt klart en serie som passade mig perfekt. Gillar verkligen upplägget. 
Vi är så snabba att döma, allt är inte svart eller vitt. Något alla borde ha med sig i dessa tider. Mitt i allt det hemska så kan det finnas en orsak. Jag försvarar absolut inte kriminalitet, oavsett orsak, men försök att se varför. I den här serien blev allt så tydligt. Har fortfarande ingen åsikt om utslaget blev rätt, rent spontant hade jag dömt på annat sätt om jag satt där. Ni som sett den, Var domen rätt? Varför tyckte ni det? 
 
Till det åt vi god tysk tapas. Lidl har så mycket gott om man letar lite, och just nu hade dom lite tyskt tema. Chansade också och köpte en kvargkaka som dom kallade det för. Visste verkligen inte vad jag köpte, och trodde att det skulle vara åt ostkaka hållet. Då vi smakade på den var det nog åt cheesecakehållet, men kanske inte så söt. Gillade den verkligen. 
Ibland är det bra att chansa och visst har vi gjort en del bottennapp, men igår blev det så bra. 
Kramar Madde 
#1 - - Amanda:

Jag har också läst boken och sett på serien tycker båda är väldigt bra synd att serien tog slut så snappat bara <3

#2 - - E.ma:

Så sjukt gott! Åh vi sträcksåg serien på en dag! Den va så otorligt spännande och bra

#3 - - Angelica Wåhlin:

Så skönt att få sova ut!

#4 - - Hannas krypin:

Hehe, sova till sju är sovmorgon för mig med. Kliver för det mesta upp vid fem oavsett om jag är ledig eller inte. :-) Jag har inte sett störst av allt men på din beskrivning känner jag att jag verkligen måste göra det framöver.

#5 - - Michaela :

Jag tog också en sovmö8idah. Klev inte upp förens 10 nånting. Kändes som att det behövdes. Har också sett störst av allt och tycker det är en bra serie🙂

#6 - - Kirsi:

Jag har inte sett serien, har inte ens en aning om vad den handlar om. Men jag hålle rmed om att folk generellt är snabba med att döma andra. Det man inte tänker på är att alla bara har sitt eget perspektiv att tillgå, men att andra inte är bundna till det. Saker jag dömer andra för handlar om mitt perspektiv och behöver inte alls spegla den jag dömer. Det finns alltid nyanser till allt och det finns alltid orsaker till allt. Alltid.

#7 - - Anna svensson :

Åh älskar den serien! & jag tycker domen blev rätt. och vet du vad jag hört? att det kanske kommer en uppföljare ;) håller tummarna 😊

#8 - - Fröken Rödlök:

Hehe, jag minns faktiskt inte domen ... haha.

Jag gillar också Lidl, dock bor vi så långt ifrån men så roligt att de har sina temaveckor och att man kan testa nya saker till inte så dyra priser. Var längesen jag var inne i en butik så får nog passa på när jag kommer till Falkenberg nästa gång =)

#9 - - sofia:

Gud så skönt att få lite sovmorgon, det behöver man verkligen ibland. Det är så roligt att kunna testa lite nya saker ibland, oftast blir det bra :)

#10 - - Amanda:

Ja för mig är 7 tidigt men jag hade också tagit det som en sovmorgon om jag hade vaknat vid 5 tiden. DET är för tidigt. :)

#11 - - Sofie:

Den är grymt bra. Verkligen. Är boken bra? :)

#12 - - Michelle :

Älskar serien störst av allt , skulle kunna kolla om den för Arden e så bra 💕

#13 - - Therese:

Netflix är bra att ha likadant med viaplay är bra ställe för barn och vuxna =)

#14 - - fnulan:

Jaaa den är jättebra. Jag hörde att det ska komma en andra säsong och hoppas att det stämmer.

#15 - - Sarah:

Haha jaa efter 7 kallar inte jag sovmorgon ;) Ibland hittar man roliga grejer på Lidl :)

#16 - - Kamilla:

Ja har du inte kikat ännu på Störst av allt tycker jag verkligen att du ska göra det för den är fantastisk. Felix Sandman gör sin roll så bra

#17 - - Marina:

Älskar den serien.
Den innehåller det mesta och budskapet är så aktuellt.
Bara för att man har allt behöver det inte betyda att man är lycklig.
Lider så innerligt med Sebastian även om jag tycker att han agerar fel.

Så sevärd serie

#18 - - Jennifer:

Jag blev också besviken när den serie tog slut :O Jag ville se mer haha Jag fastnade helt totalt också..

#19 - - Kamilla:

Störst av allt var verkligen helt fantastisk tycker jag och Felix Sandman var enastående i sin rolltolkning.

Svar: Ja så otroligt bra serie
Madelena