Kvalitetstid

Godmorgon. Har ju inte kikat in hos er på evigheter juh. Får jag erkänna en sak? Har verkligen inte haft varken ork eller inspiration till det. Kommer kanske berätta för er längre fram, men vet inte ännu. Men det här året har varit ett av mina värsta i hela mitt liv. 
Men, nu ska jag inte vara negativ utan nu fortsätter vi framåt. 
Igår fick jag äran att vara med den här sköna bönan en hel dag. Hon var inte helt frisk, så hennes mamma tyckte inte hon skulle till förskolan, men samtidigt behövde hon jobba.Funkar inte att vara hemma hur mycket som helst då man är ny på jobbet och eftersom prinsessan har världens bästa mormor så åkte jag dit tidigt på morgonen och var med henne, 
Visst märkte jag att hon var hängig, åt inte så bra, och blev trött mycket snabbare. Det hindrade oss dock inte från att gå ut en liten stund. Vädret var ju jättebra och frisk luft har ingen dött av tidigare. 
Där dom bor har dom en grymt bra lekplats, som verkligen uppmuntrar till att klättra och leka. Nackdelen är att det finns en förskola precis bredvid, och visst såg jag att sessan blev ledsen då hon inte fick vara med barnen och leka. Hon ville ju så gärna gå fram till dom. Tyvärr är det ju så ibland. 
Hur som helst hade vi en otroligt bra dag tillsamman med mycket bus varvat med snoriga näsor. 
Det bästa som finns är verkligen att få vara mormor, så mycket kärlek, och visst är det rätt skönt att bara behöva ta då föräldrarna behöver avlastning? Det är verklgen livets efterrätt, och sätter en guldkant på tillvaron. Förstår verkligen inte de som inte vill vara med sina barnbarn, vill vara delaktiga. 
Kram Madde 
 
#1 - - Evelina:

Verkligen kul att du är tillbaka. Känner igen det där med att helt tappa orken då är det verkligen att ta en paus som gäller för ens egna bästa. Vad mysigt att du kunde låna henne och vara med henne under dagen

Svar: Det är verkligen så fantastiskt. Denna trollunge 😍
Madelena

#2 - - Marina:

Mysigt med en heldag med barnbarnet.

Svar: Bästa som finns helt klart.
Madelena

#3 - - Therese:

Har man ingen inspiration så kan man inte skriva så det gjorde du rätt i som la bloggen åt sidan ett tag =).. Välkommen tillbaka till bloggen =)

Svar: Tack snälla
Madelena

#4 - - Moa Hansson :

Välkommen tillbaka, har man inte motivation så är det absolut värt att ta en paus :)

Svar: Känner det också, men vad jag saknat er alla här.
Madelena

#5 - - sofia:

Vad roligt att du är tillbaka, du har varit saknad! Ibland varken hinner man eller känner för det att blogga. Åh vad ni verkade ha det mysigt tillsammans! Vilken liten goding :)

Svar: Mormors prinsessa 😍😍😍Tack snälla. Vad glad jag blir
Madelena

#6 - - Madelene:

Det är helt okej att vara borta ett tag frn bloggen, hoppas året kommer bli bättre och härligt att du är tillbaka med bloggandet igen

Svar: Tack 😊 Tycker ju så mycket om detta
Madelena

#7 - - Anna:

Så underbart att du kunde ställa upp och att ni fick en sådan mysig dag tillsammans. Kan tänka mig att det är väldigt värdefullt för alla inblandade :)

Svar: Helt klart livets efterätt. Så mysigt.
Madelena

#8 - - Hannas krypin :

Vad tråkigt att läsa att du haft ett tufft år. Kram på dig! ❤ Så mysigt att få ta hand om ditt barnbarn när mamma måste jobba.

Svar: Vi trivs så bra ihop, men hon är så lättsam att ha att göra med.
Madelena

#9 - - Fröken Rödlök :

Vad trist att det inte verkar så bra men du skagöra det som känns bädg gör dej. Kul att du gått spendera tid med den sötingen.

Svar: Det är så mysigt. Tar varje chans där. Mormors trollunge
Madelena

#10 - - Amanda :

Välkommen tillbaka fina du i bland behöver man en välbehövlig pause i från sin blogg

Svar: Det var verkligen jätteskönt
Madelena

#11 - - carro:

Välkommen tillbaka 😀 vad härligt att du har möjligheten till att hoppa in och ta hand om ditt barnbarn när hon är sjuk.Låter som ni hade en härlig dag tillsammans tross att hon blev lite ledsen när hon fick syn på dom andra barnen.

Svar: Hon ville ju så gärna vara med och leka
Madelena

#12 - - Sandra:

Tycker du gör så rätt i det, att ta vara på stunden. Min mamma längtade alltid efter barnbarn. Hon sa att barn måste man uppfostra, men barbarn kan man skämma bort. Tyvärr han hon inte vara med så länge. Dottern var 2 1/2 när hon gick bort och sonen 6 månader. Därför blir jag extra lycklig när jag ser mor och far föräldrar vårda sitt förhållande med sina barnbarn. Det är så viktigt ❤

Svar: Min mamma tyckte mest det var jobbigt tyvärr 😕 jag älskar att umgås med mina
Madelena

#13 - - Amanda:

Ja barnbarn är ju så mysiga (pratar om mig) Hoppas hon snart kan gå till förskolan det är inte alls kul att vara förkyld :)

Svar: Även om hon har energi märker man att hon är trött
Madelena

#14 - - fnulan:

Jag vet EXAKT hur det känns, det är magi varje gång man kramas och leker eller får en puss!!

Svar: Jag trodde aldrig att man kunde känna så mycket kärlek en gång till 💖💖
Madelena

#15 - - Marie:

Oh så härligt ni har det, samt så fin jacka hon har

Svar: Ja visst är den tuff 😊😊😊 En riktigt mysig dag
Madelena

#16 - - Sarah:

Tråkigt att du inte har haft ork eller inspiration till att blogga :/ Kul att du är tillbaka nu i alla fall :)

Svar: Tack snälla
Madelena