Madelena

En vardagsblogg med fokus på livets goda såsom resor, god mat och trevliga tillställningar.Detta kommer varvas med viktväktarna, djur och familj.

Göteborgsderby

personligt Permalink17
Vilken eftermiddag det blev. Solen sken och dags för ett Göteborgsderby igen. Ofta väldigt trevligt då de här två lagen möts. Däremot talade ju allt för att det inte skulle gå så bra för oss. De sista åren har vi förlorat stort och Häcken ligger ju före oss i serien. Vi tog oss ner till Backaplan, åt lite och sen tog jag en promenad till arenan, medans Peter tog vagnen. Han har ju sådana problem med benet just nu och jag behöver röra på mig. För mycket stillasittande är ju inte bra. 
På vägen till arenan började en häckensupporter prata med mig, och fick sällskap upp. Skojade väl lite om våra färger, men sa ju att på deras arena står det ju något om att gilla olika och han kunde bara hålla med. Vi kom iaf överens om att det var kul att bägge lagen låg bland de fem bästa, och önskade varandra lycka till inför matchen. Sådant gillar jag, no hard feeling där inte. 
Mötte upp min man, och vi tog oss varsin kaffe, och gick in på arenan. Otroligt bra stämning och inga bengaler. 
Jag tyckte matchen var bra, i det stora hela, och efter första halvlek ledde vi med ett - noll. Tuffare på planen och har nog aldrig varit med om att så många gula kort har delats ut.Trots en man utvisad lyckades häcken kvittera, och någonstans gick luften ur flera av oss. 
Väldigt nervöst, då häcken dominerade matchen. Sex minuters förlängning och i precis sista sekund fick Söder in bollen. Den glädjen. Tre välbehövliga poäng och återigen ligger vi tvåa i serien. Vilken känsla, Vi trodde vi skulle åka ut förra året, och i år blev vi tippade på att den undre halvan. Inte lika tufft att vara blåvitsupporter i år som det var förra året. 
Nu blir det en jobbnatt, extra och sen SEMESTER!!!
Kramar Madde 
Till top