Stanna upp, reflektera

Gomorron. Häromdagen var jag på stan med dottern och hon tyckte att jag skulle köpa en bok som hon själv fick. En bok som ska få mig att stanna upp, reflektera i vardagen. Till och med mina barn är oroliga för mig då jag stressar för mycket. Måste lära mig att säga nej och slå näven i bordet. Tyvärr har jag ingen som kan avlasta mig utan allt ligger på mig ändå. 
Psykologen har sagt till mig att inte ta på mig allt, men som läget är just nu kan jag inte ändra på det.. Har försökt deligera ut det jag kan, men utan resultat. Slutar med att jag blir ovän med folk istället. Tänker inte gå in på detaljer här, men mår inte så bra av det. 
Hur som helst så tyckte hon att jag skulle handla den för presentkortet jag fick, och gjorde det. Det handlar om att fylla i hur jag mår, Vad som har varit bra idag, och två andra frågor som ska göra att man reflektererar över dagen. Idag var extrafrågorna. Något jag tänker på mycket idag och en morgonrutin jag tycker om. 
Dagens citat " Det spelar ingen roll hur långsamt du går bara du inte stannar" Just idag kändes det så bra då jag ska gå och väga mig och har varit lite deppad över hur trögt det har gått. Så bara jag inte stannar så blir det bra. 
Ska verkligen ta tag i det, ta mig de 5 minutrarna och stanna upp varje kväll. 
Nu ska jag åka iväg och ställa mig på vågen för att få min dom. Veckan brast flera gånger då jag inte kunnat planera så bra jag önskat. Två dagar som tillbringats på olika sjukhus. 
Kram Madde 
 
#1 - - Popprinsessan:

Den boken verkar jättebra! Den skulle jag också behöva.... Just nu känner jag att min kropp verkar protestera mot mitt tempo på flera sätt... Hoppas det gick bra på vv och att du fick den motivation du kanske behöver!
Trevlig helg!

#2 - - Johanna:

Skickar en stor kram till dig <3
Hoppas boken kan hjälpa dig, den verkar bra, en sådan skulle jag med må bra av och ha. Vad heter den? :)

Svar: Idag är en bra dag heter boken.
Madelena

#3 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Vilket jätte bra citat! En sån där bok skulle jag också behöva...

#4 - - Fnulan:

Det var ett otroligt bra ordspråk!!! Och varför ser alla andra när man är stressad men man gör det inte själv. Kram

#5 - - Carro :

Vilken smart dotter du har som tycker att du borde köpa denna boken för ditt presentkort.Låter som denna boken passar dig utmärkt.Vad tråkigt att du inte har någon som kan avlasta dig

#6 - - Marie:

Hoppas att det gick bra på vägningen och bra med en peppande bok, fint av dottern

#7 - - Frida:

Låter som en väldigt trevlig och bra bok! Är ju så viktigt att bara stanna upp ibland! Trevlig Helg :)

#8 - - Madelene:

Toppen med en sådan bok. Att stanna upp och reflektera om dagen är så viktigt.
Hoppas att du kan varva ner och stressen lugnar ner sig.

#9 - - Kamilla:

Du vilket klockrent citat... Det sparar jag faktiskt. Så sant vi måste lära oss att stanna upp och andas, leva här och nu i nuet.

#10 - - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap:

Usch det där med stress blir lätt en ond spiral. Kan tänka mig att det inte är lätt om man inte har någon att avlasta på. Var rädd om dig!!