Plötsligt händer det

Gokväll, har inte glömt er.. Lovar. Idag hände något väldigt skumt måste jag säga För några dagar sen la vår tv bara av. Gick inte att ställa in några kanaler alls utan det var bara myrornas krig. Ni vet hur det såg ut som då vi gamlingar var små och vi bara hade 1an och 2an och inga sändningar dygnet runt. Så såg det ut. 
Vi startade om tvn, letade kanaler men dom fanns bara inte. Vi kollade alla kablar, kollade så att alla satt i men ingenting fungerade. 
I fredags ringde min man en tekniker för att dom skulle leta felet. Först fick vi några frågor, men vi hade verkligen kollat allt. Han trodde att någon granne kanske hade gjort något och tyckte att vi skulle gå runt och fråga. Vi vet ju att dom renoverat en del i våningen ovanför. 
Idag tänkte Peter att gå upp och fråga, men tänkte att testa en gång till. Hoppet är ju det sista som överger en människa ni vet. 
Slår på tvn, söker kanaler och vips så fanns varenda en igen. Helt seriöst.. Vad hände??? Han fick ringa och avboka teknikern iaf, och nu sitter vi här och kollar fotboll. Förstår fortfarande inte vad som skedde, men spelar ingen roll. Allt fungerar :-) 
Kramar Madde