Min födelsedag

Har ju verkligen glömt att berätta hur min födelsedag var. Firade ju med barn och barnbarn innan, och tänkte att jag skulle ta det lugnt i torsdags. Tog mig ner till city en sväng. Då man har espressohouse appen så blir man bjuden på en valfri varm dryck på sin födelsedag. Sådant uppskattas alltid tycker jag, så det utnyttjade jag naturligtvis. Gillar verkligen de där kedjornas kaffe, även om jag föredrar ett riktigt cafe då man ska sitta och mysa, Utomlands är det oftast ett säkert kort då det bara är vi svenskar som kan tillaga gott kaffe :-) 
Passade även på att handla lite på presentkortet jag fick i söndags. Två böcker blev det, så nu har jag verkligen att läsa då vi åker på bussresan. Det kan behövas så det blir en del sittande. 
Vi åt gott kött till middag, och efteråt kom dottern med sällskap upp en sväng. Så roligt då dom kommer hit och besöker oss, bara hänga en stund, dricka lite kaffe och umgås. Blir så glad. 
Igår fick jag även passa sessa nr 2 en timme då mamman var upptagen. Vi passade på att gå på Mc Donalds och hon är så otroligt duktig. Åt jättefint, föredrog äpplet framför pommesen och matade även Barbien hon fick i happy mealet. Den här ungen charmar verkligen alla. Vi satt ute och väntade först. hon vinkar till någon kvinna som stannade till, vinkade tillbaka, och pratade lite med henne. Hon blev lite blyg, men vinkade hejdå och skicka iväg en slängkyss. Kvinnan blev alldeles till sig, och kunde knappt släppa och gå :-) Absolut inte påträngande, stod ett par meter ifrån och pratade, men svarade så bra på hennes signaler. Mormors charmunge. 
Vill ju inget annat än visa hela världen dom, men då föräldrarna är försiktiga, så är jag det. 
 
#1 - - Hannas krypin:

Vilken mysig födelsedag. När jag ser bilden på boken du handlat så får jag associationer (stavas?) till Kungsträdgården i Stockholm. Det är något särskilt med körsbärsträd. :-) Vilket litet charmtroll till barnbarn du har!

#2 - - Anonym:

Grattis i efterskott måste jag börja med att säga till dig 😀Vad kul att du kunde passa på att använda presentkort.Så duktig hon är som gillar äpplen mer än pommen

#3 - - Sandra:

Vilken go liten prinsessa. Minns inte om jag grattat dig, men skickar ett försenat grattis till dig. Gott med gratis kaffe, synd att det inte finns coffe house i min lilla byhåla 😉 Hoppas böckerna är superbra ❤

#4 - - Kamilla:

Nya böcker är alltid roligt. nu kan man kanske ff hitta bra böcker på bokrean om man har tur.

#5 - - Sara Stödberg:

Jag förstår vad du menar med att man sååå gärna vill visa upp gullungarna men jag tror att deras föräldrar har tätt, man måste nog vara försiktig i sociala medier. En bild på ett barn och ett namn på barnet kan nog få otäcka konsekvenser i värsta fall. Min yngsta son har en Spider-Man-mössa den här vintern överallt så frågar, främst män, om det är spindelmannen de har råkat på. Är dottern med så svarar hon ofta att det är ”bara” hennes lillebror. Och sen så är de plötsligt bästisar med vem det nu än är som vi har mött och då vet man, vi kan bli fast hur länge som helst. Varför jag spann in på det är för att berättelsen om kvinnan i ditt inlägg fick mig att le stort. Så underbart hur små barn kan sprida glädje till så många okända människor, bara genom att vara sig själva. Fantastiskt!

#6 - - Sarah:

Så gott med Donken :) Jag hade lätt valt pommes istället för frukt :)

#7 - - Fnulan:

Men det är ju perfekt present kom presentkort på böcker. Jag ska handla lite nya inför semestern. Kram

#8 - - Amanda:

Boken en helt vanlig familj ser spännande ut. Hoppas att bussresan går lite snabbare nu när du har två böcker :)

#9 - - Emelie:

Men vilken härlig födelsedag du hade! Ordentligt firad också 😊 grattis i efterskott! 💗