Leva och fungera och kvalitetslunch

 
Godmorgon alla. Sovit gott? Har inte vaknat mitt i natten och det är väl ok kan jag tycka eller hur? 
I fredags så var jag och en väninna på leva och fungera mässan här i stan. Tyckte att den var lite för liten, och mer fokuserad mot personlig assistans, samt mot barn för att vi skulle få det bästa utbytet av den tyvärr. 
Vi hittade ett par utställare som var intressanta, som vi tittade mer på. En utställare vi fastnade lite extra för var pedagogiskahjälpmedel. Så mycket det finns egentligen för att få till det lite fritid. Vissa saker har vi typ stora  fiaspel osv. Hittade även stora kortlekar med hållare andra typer av bingoplatter. Tidshjälpmedel, betydligt roligare hjälpmedel vid mat osv. 
Då vi kommer till barn har det kommit så mycket bättre stolar både rullstolar och stolar för mat eller bara sitta uppe. 
Något jag tycker är så roligt och där är framförallt kommunerna så eftersatta, och det är att använda plattor och telefoner. Det där med teknik har vi lång väg att gå inser jag, Det är synd för många gillar ju att använda just sådana där hjälpmedel, och det ena behöver inte utesluta det andra tycker jag 
Fortfarande så tror jag på att det ska vara kul att lära, och det är då det fastnar. 
Då vår arbetstid var slut gick jag och min kollega upp till heaven 23 för en lunch. Nu kommer jag erkänna en jättepinsam sak. Jag har aldrig varit där tidigare. Ja, jag vet... ALLA har ätit deras räkmackor, varenda en utan jag.. Kan tänka mig att deras mackor var välkända då dom började med dom, men idag har många tagit efter och tyckte inte det var så speciellt. Gott var det, och med en extra toach av lite löjrom, men har allt ätit liknande på andra ställen. Däremot, utsikten var amazing. Vi hade lite tur och fick nog det sista lediga bordet, och precis vid fönstret. Hon bad om ursäkt för att det kunde bli varmt, jag tackade för utsikten. Min kollega sa att dom var grymma på drinkar, och vi avslutade med varsin, och ja.. Den var riktigt god, Påminnde mycket om den i Falkenberg. 
Efter en riktigt bra dag åkte jag tillbaka hem för att fortsätta till nästa grej som kommer senare.
Kram Madde 
#1 - - Amanda :

Låter värkligen som en grym dag 🥰🥰🥰

#2 - - Pärla:

Trevligt att komma iväg även om det var lite av en besvikelse. Jag har faktiskt inte varit där heller trots att jag levt stora delar av mitt liv i och omkring Göteborg men har hört att det är bra.

#3 - - Michaela :

Jag älskar alla typer av mässor. Tråkigt att den var lite liten. Jag har faktiskt aldrig varit där heller, men jag bor ju inte i den staden heller😃

#4 - - Marie:

Bra att ni fann något då som var intressant i alla fall då när det inte känndes helt topp med den överlag. Härligt att avsluta med en öl då, det kan man få vara värd

#5 - - Therese:

Vilken härlig bild du ser ju hela stan =)

#6 - - Elisa:

En klen tröst då jag inte är göteborgare, men jag har inte heller varit där. ;)
Tur ändå ni hittade ett par utställare som var intressanta för er. Vet inte var du jobbar, men minns att när jag jobbade inom habilitering tyckte det var häftigt med alla hjälpmedel som fanns. Så himla bra också, att det faktiskt finns för de som behöver!

#7 - - Elisabeth:

Jag har aldrig ätit där så du är inte ensam :-) Ha en fin dag!

#8 - - Johanna:

Så skönt att komma iväg ! Haha du är inte ensam om att inte varit där ! Jag har inte de ;)! Och sen bor jag ju inte i den staden heller haha ;)

#9 - - Ullie:

Men det är mysigt o gott med räkmackor . Bra på mässa tycker ja
Ölen va nog inte dum
Må så gott o fin fortsatt fredag

#10 - - Anonym:

åh hade också velat gå på leva och fungera mässan men kunde inte i år tyvärr

har aldrig varit på heaven 23 heller är de det som ligger i gothia towers?

#11 - - Sandra:

Jag har inte ens hört talas om dessa mackor, så du kan vars lugn, du är inte ensam om det 😉
Hjälpmedel är riktigt roligt, vi har ju mycket sånt i vårt jobb, mest är det memoplaners just nu, för de är ganska högfungerande de mina ❤