Grande opening

Igår så var det dagen D för det stora köpcentret som öppnade där jag jobbar. Under så många år som detta har pratats om, Var nog 10 år sen dom rev den gamla skolan och planerna började ta form. Under lång tid trodde jag aldrig att dom skulle hinna, men det blev klart. 
Tror hela staden samlades där för att få vara med om detta, vilka köer, vad folk. Alla ville vara först,  Som de flesta här vet är jag en storstadtjej, älskar liv och rörelse, och får klåda då det är för lugnt, men detta var helt galet. Till och med jag ville bara ut. 
Dom hade mycket erbjudanden, mycket rabatter i varenda butik. Allt var så fint och frächt och jag kan nog tänka mig att besöka detta i samband med jobbet fler gånger. 
Första jag hittade var rituals och jag bara älskar deras produkter. Idag sålde dom duschcremerna för 55 och det fanns ingen tvekan om att jag köpte på mig lite. Använder detta regelbundet så inget onödigt köp, även min man älskar det så även han fick ett par. 
Diamoda som också tillhör mina favoriter fick också ett besök, och två jättefina kaffemuggar fick följa med hem. Då jag var bland de första 100 handlande fick jag en liten goodiebag. Innehöll servetter, ljus, en handduk samt doftljus. Allt är användningsbart. 
Gillade foodhallen dom hade. Flera restauranger samlade på ett ställe, problemet är väl att det kommer lukta mycket mat runt omkring där. 
Det här kommer helt klart bli ett lyft för kommunen så den kanske vaknar till liv efter säkert 20-25 år i dvala :-) 
Kramar Madde 
#1 - - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Vad kul med ett nytt köpcenter :) Kul att du fick med dig lite hem!

#2 - - Trollkatt:

Vi har rituals i min stad med, ser dock aldrig något folk där inne så jag tror inte den kommer bli kvar. Åhléns säljer ifs deras grejer också. Jag tycker om när innerstaden lever, men här finns också köpcentra förstås.

#3 - - Lillan :

Åh så skoj med ett nytt köpcentrum men klart de blir galet mycket folk då de är så nytt så förstår att du själv bara ville ut.kul att du köpte lite saker :)

#4 - - Jennysvardag:

Så roligt att vara där på öppningen av ett köpcentrum. Så roligt och uppiggande med en goodiebag. Kul att kunna fynda ordentligt

#5 - - sofia:

Jag älskar också deras produkter, deras dofter är verkligen magiska. Vad spännande att få en liten goodiebag :)

#6 - - Liw:

Vad roligt med ett nytt köpcentra men det lät lite kaosartat 😜 Fina muggar!

#7 - - Michelle :

Jag älskar rituals :) måste köpa lite nytt sånt när jag kan . Men det är inte först på min prio lista :)

#8 - - carro :

Vad roligt att dom hann att öppna i tid tross att du tvekade.Vilka underbara fynd du gjorde.Själv klarar jag mig utan att stressa runt bland flera tusen människor i ett köpcentrum

#9 - - Sara Stödberg:

Så roligt med lite nya butiker att spana i, vi har ett köpcentra där de också samlat restauranger på en plats och det har faktiskt inte blivit så farligt med matoset.

#10 - - Sofia Johansson:

Så roligt att det öppnat lite nya affärer! Alltid kul med shopping☺️

#11 - - Sarah:

Så kul att det äntligen öppnade :) Massa erbjudande gillas :)

#12 - - Hannas krypin:

Vad roligt med ett nytt köpcenter och invigning. Du verkar ha fått med dig många bra saker hem. Jag har aldrig testat Rituals men bara hört gott om märket.

#13 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Men du så roligt :D. Perfekt också med ett sådant pris och även goodiebag :D , sen så roligt att stället hamnade ovanpå en riven skola :)

#14 - - Anna:

Så spännande med ett nytt köpcenter. Jag minns när Rituals öppnade på köpcentret där jag jobbade för ett antal år sedan. Jag hade aldrig hört talas om Rituals innan dess och även då hade de öppningserbjudande på duschskummet. Tror att alla i min närhet fick sådana i julklapp då ;)

#15 - - Jennifer:

Alltid kul med köpcentrum ju :D Rituals älskar jag, speciellt deras parfym :D

#16 - - Amanda:

Förstår att du kände att du ville ut en storstad är kul men ibland blir det för mycket folk.😊

#17 - - Kathrinea:

Så kul med ett nytt köpcentrum! Väcker verkligen liv i städerna :D

#18 - - Emelie:

Åh så kul! Och det är ju toppen att de har en massa extrapriser dagen till ära!

#19 - - Johanna:

Men ååh så kul!! Har också rituals duschkräm, mmm sen är så skön och luftar sååå gott! Kul med en goodiebag dessutom. Förstår att det var mycket folk, hade inte klarat av allt tror jag, haha<3 kram

#20 - - Sandra:

Det lät ju som ett toppenbra ställe. Tycker det är en bra grej att ha olika matställen på samma ställe. Vi är en familj vars pojk inte äter allt och då tycker jag ett sånt ställe är toppenbra 👍

#21 - - Kamilla:

Rituals är så underbart att besöka. Vilket fynd du gjorde med deras duschskum. Nyöppningar brukar vara kaos. Här öppnade i torsdags ett nytt Coop.