Fredagsvägning och taco

Godmorgon. Redan lördag, vad hände där? Är ju flera dagar sen jag var inne och sa hej till er. Skäms på mig :-)  Igår var det fredag och i vanlig ordning åkte jag ner till avenyn och viktväktarna. Hade ett bakslag sist, och får erkänna att jag inte skött mig så som jag önskade. Döm av min förvåning då vågen visade 8 hg ner trots allt. Vad sporrad jag blev att hålla mig till programmet den här veckan. 
Ännu roligare var det då en väninna till mig hörde av sig tidigare i veckan och frågade om jag fortfarande gick och vägde mig, för hon tänkte hänga med. Vi träffas inte allt för ofta, men detta kommer bli bra. Mycket roligare då man gör det ihop. Kunna sporra varandra, fråga, bolla idéer osv. Allt blir lättare tillsammans eller hur? 
Fredag, och vad är det bästa fredagsmyset om inte taco. Körde mycket grönsaker, och kycklingfärs. Blir SP vänligt och ändå blir man mätt och det är precis lika gott tycker jag.  Små, små ändringar och allt blir så bra. 
Vem vill inte ta ett piller på kvällen och sen vakna upp snygg, smal och vältränad? Samtidigt vet vi alla att så funkar det inte rikigt. Visst skulle jag kunna hålla det jättehårt och rasa i vikt, men är det så jag vill leva? Tror inte det. Vill ju ha något hållbart, vill kunna äta, njuta av livet och hitta fram till en helt normal vikt där jag känner att jag kan hålla mig. 
Idag blir det t.ex en middag ute, och både en fördrink och avslut för att fira St Patrick day. Det är som jag alltid sagt då vi kommer till viktväktarna. "Här sitter jag och bantar"
Kramar Madde
#1 - - Frida :

Härligt med viktnedgång. Jag körde viktväktarna tidigare och gillade konceptet, men tyvärr gjorde inte min fibro kropp de. Den behöver med fett. Men kämpar på ändå! Vill leva ett sunt och starkt liv! ☺️

Svar: Med dagens program är fett helt ok. Du ska till och med äta fett 😊
Madelena

#2 - - Amanda :

Mumms vad gott det ser ut

#3 - - Daisy:

Vet hur de är att ändra kost? Duktig du är hejja dig!

#4 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Gillar din blogg så kul att du publicerat idag :)
Kul med en kompis som ska med och väga sig och bra jobbat med din viktnedgång :)

#5 - - Therese Carlsson:

Härligt med viktnedgång. Kul att gå med någon och väga sig än att gå själv 😊 har aldrig hört sporra förut ☺️

#6 - - Anna:

Så kul att du och din kompis kan göra det tillsammans. Det blir verkligen roligare när man kan peppa varandra. Tror precis som du på att hitta en livsstil som håller i längden istället för att köra på för fort och falla tillbaka igen.

#7 - - Angelica Wåhlin:

Åh, så gott med tacos!

#8 - - Sandra:

Tycker du gör alldeles rätt som tar det i din takt, på ditt sätt. Då vinner du på det i långa loppet ❤
Allt blir roligare när man är två, skönt att ni kommer ha varandra ❤

#9 - - Moa:

Det ser så fantastiskt gott ut 😍