En kopp kaffe


Var uppe tidigt som vanligt och strax efter att min man åkte hoppade jag på en vagn bara för att ta mig ut lite. Hamnade ute i majorna och fick jagat lite pokemon. Alltid roligare att röra på sig om man har ett syfte, eller hur? Vågar mig inte på de där raska promenaderna än då foten inte är ok ännu. Så en sakta promenad i någon timme funkar perfekt för mig
Även om vädret är kanon så känner man att det är lite kallt ute och behövde värma mig efter en timmes jagande. Är ju en café människa, och har alltid varit så smet in på le pain här i Göteborg. Är i och för sig lite allergisk mot kedjor, men tycker allt dom lyckats rätt bra. Älskar deras kaffe, och ni som följer mig vet hur svag jag är för macarons. Jag har inte hittat något mer ställe med sådant utbud och alltid färskt som här. Perfekt för mig som viktväktar. 2 SP bara, och även jag kan få det där söta till kaffet. 

Le Pain är en Göteborgskedja, även om det var ett franskt tema. 1995 startade det med ett bagettebageri som körde ut till finkrogarna i stan. Två år senare öppnade första cafét. Något år senare såldes det och har bara växt. Alla lika fina, men några mer personliga.
Bl.a har dom flaggsheppet på avenyn. Det är verkligen som man förflyttas till en annan värld. Tankarna går till moulin rouge. Några andra lite mer myscafe. Vasaplatsen, och redbergsplatsen bl.a. Här kan man sitta länge. Lätt att fastna i de sköna fåtöljerna. 
Är ni i Göteborg, så kika in på ett. Väl värt ett besök. 
Kramar Madde

#1 - - sofia:

Håller med, är så mycket roligare att promenera om man har ett syfte med promenaden. Jag testade på det spelet förut och det var verkligen så kul och perfekt sällskap. Mysigt att sätta sig och ta en kopp kaffe på vägen :)

#2 - - Viktor:

Ska absolut lägga det på minnet ifall man beger sig till Göteborg! :) Ta väl hand om dig =)

#3 - - Frida:

Mysigt! Jag har aldrig börjat med pokemon jagandet men det verkar som man fastnar om man väl börjat. :)

Svar: Jag började, hade ett långt uppehåll, men så fick min kompis min man att börja, och då började vi gå ut ihop och jaga dessa låtsatsfigurer. Trodde inte det var så många som spelade som det är.
Madelena

#4 - - Hannas krypin:

Jag laddade ner pokemonappen men spelade aldrig. Men det är många som tycker det är väldigt roligt. Det låter som ett riktigt trevligt och bra café. Macarons har jag aldrig provat. :-)

#5 - - Johanna:

Härligt och komma ut lite. Men det är synd det skall blås så kallt nu, vi vill ju ha värmen nu :)

Tack för tipset, skall se om jag hittar ett sånt när vi skall till Göteborg i maj :)

#6 - - Anna svensson:

Visst är det skönare att komma ut när man har ett syfte! Har aldrig spelat Pokémon men är såååå många som gjorde der här var jag bor när det kom ut 😊

#7 - - Amanda:

så mysigt med lite kaffe <3 hoppas din dag varit bra

#8 - - Sarah:

Så skönt att komma ut och få spela lite Pokemon :) Så mysigt att ta en fika på ett café :)

#9 - - Therese:

Låter som du haft en bra dag =)
Tack för tipset =) är inte i Göteborg men åker jag dit ska jag verkligen fika på den cafet =)

#10 - - Julia:

åh längesen man jagade pokèmon kommer så ihåg den sommaren de kom och man var ute hela nätterna under semestern Haha. Mysigt att fika lite på café

#11 - - Anna:

Jag håller verkligen med om att det är lättare att gå med ett syfte. Funderar lite på att skaffa ett aktivitetsband eller så för syftet att samla steg.

#12 - - Åse:

Spelar du Pokemon? De nördade jag och familjen förut haha :)

#13 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Det är ju så mysigt att fika på ett café! Dock måste jag erkänna att jag aldrig smakat macrones 🙈

#14 - - Daisy:

Alltid härligt med promenad, vas fina bilder! Ska kika in detta när jag är i gbg

#15 - - Marie:

Ohh det där såg ju jättetrevligt och gott ut

#16 - - Amanda:

Vilket mysigt cafe´du hittade, tycker du är värd lite kaffe efter en promenad. Visst är det härligt att solen är framme :)

#17 - - Amanda:

Vilket mysigt cafe´du hittade, tycker du är värd lite kaffe efter en promenad. Visst är det härligt att solen är framme :)

#18 - - Amanda:

Vilket mysigt cafe´du hittade, tycker du är värd lite kaffe efter en promenad. Visst är det härligt att solen är framme :)

#19 - - Fnulan:

DIT vill jag, vilket mysigt ställe och jag ÄLSKAR lyxigt kaffe och macaronees. Så himlans gott!!

Svar: Vi har redan planerat in minst en helg ;-) När kommer du????
Madelena

#20 - - Sandra:

Att bara gå omkring och sen mysa på ett café är så viktigt, det är så skönt att bara sitta själv och njuta. Sist hade jag med en bok. Underbart ❤