DiLeva hyllar Bowie

2016 var jag och Peter på Diggiloo i Varberg. Som alltid var vädret dåligt. Kom ihåg att det regnade och blåste. Vi satt i bilen och var beredd på att strunta i det och åka hem istället. Till slut blev det lite bättre och vi tog oss in till arenaområdet och det är vi extremt glada för idag. En av artisterna som var med var Thomas Di Leva, Ska vi vara ärliga så var det kanske inte den artisten vi såg fram emot mest, men då kvällen var slut så var det just han vi mindes som bäst. 2016 var även året då David Bowie lämnade oss. Di Leva berättade vad just Bowie hade betytt för honom, Två udda själar... han avslutade med att sjunga life om marsch. Jag lovar, får ståpäls bara av tanken på det. Det uppträdandet var totalt magisk, och såg att det nog tog andan av en stor del av publiken, Flera hyllade detta på sociala medier efteråt. Ja det berörde. 
Nu har Thomas varit ute på en hyllningsturne och i helgen var han i Göteborg. Vi köpte biljetter och i fredags såg vi honom. Vilken känsla han har, och vilken kväll det blev. Så mycket bra musik, och sen få höra hans berättelse om vad Bowie betytt för honom Det var magiskt, Märks så tydligt då någon verkligen går in för det dom gör, och inte bara ska prestera. Då det är något äkta bakom. Det andra spelar inte så stor roll. Det här berörde. 
Kramar Madde
 
#1 - - Elisabeth:

Vad skönt att ni fick en härlig kväll. Kunde inte tro annat heller. Han är så proffsig.

#2 - - Johanna:

Första gången di leva var med i Diggiloo så var jag inte heller alls förtjust i honom, vädret då var med apdåligt. Men han gav med mig ståpäls, han är fantastisk!

#3 - - Amanda :

Så härligt att ni fik en trevlig kväll ❤️

#4 - - Daisy:

Hae också sett han live :) han har helt okej musik faktiskt , tråkigt de regna massa för er då

#5 - - Amanda:

Så mysigt det ser ut att vara :D gillat Tomas deleva

#6 - - Carolina cuevas:

Vad skönt att ni inte beslöt er för att inte åka hem den kvällen utan stannade kvar. Detta hade jag också viljat gå på

#7 - - Sofie:

Tråkigt med regn. Är han verkligen bra? :/ hehe :)

#8 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Åh kan tänka mig att det var magiskt. Kommer ihåg när jag såg DiLeva sjunga Abbas the winner takes it all & var helt chockad över hur bra det var!

#9 - - Sarah:

Så tråkigt att det var dåligt väder :/ Jag har aldrig gillat Di Leva :P

#10 - - Michelle :

Va fint utav Thomas att hylla Bowie , härligt att ni fick en trevlig kväll. :)

#11 - - Marie:

Dileva är en stark karaktär och jag har alltid gillat honom

#12 - - Kamilla:

Di Leva har verkligen en speciell röst. Nu var det superlänge sedan jag både såg eller hörde något från honom. HAn har gjort flera bra låtar.

#13 - - Amanda:

Jag är väl inget fan av Di leva så men han kan sjunga,jag såg honom själv uppträda på diggiloo det året med den låten och det var bra :)

#14 - - Moa:

Tråkigt med dåligt väder :(

#15 - - Emelie:

Wow vilken upplevelse att få se det! Han sjunger ju hans låtar så bra! Tråkigt med vädret bara!

#16 - - Yela:

Men va kul att höra att ni fick det så bra där! Nu är ju inte de min typ av musikgenre men väldigt fint Med hyllning av David Bowie! :)