Blir så trött

Gomiddag. Blev visst inget morgoninlägg idag, men började redan 6:45 i morse. Är inte riktigt van med det, men skönt att sluta strax efter 14 iaf. 
Precis som titeln på inlägget antyder så är jag sååå trött på mig själv just nu, så trött på att jag är så förvirrad. Nu har jag till och med börjat anklaga andra för min förvirring. Ja,, jag vet. Det är inte bra, men jag har faktiskt gjort det. 
 
I min värld låg min viktväktarbok på bordet i vardagsrummet förra helgen. Min make hade plockat lite inför kalaset och boken var borta. Under hela veckan hade jag letat precis överallt och var ganska putt på min man då han slarvat bort den. Ville till och med hoppa över vägningen i fredags på grund av detta. Tog mig samman, mycket tack vare min väninna. Talade minsann om att min man hade tappat bort min bok och var ganska putt på detta. 
 
Idag då jag skulle till jobbet så plockade jag fram en lite större väska. Tittade i den och vad hittade jag där... jo min lilla röda bok. Helt uppenbart har den inte legat på bordet, och helt uppenbart har inte min man slarvat bort den. Sanningen var nog den att jag förträngt att den låg kvar i min väska, och istället för att skylla på mig så var det så lätt att lägga skulden på någon annan. Men nu erkänner jag så här inför er alla att jag är totalt förvirrad, att jag är en elak en som skyller på andra då jag själv snurrar det :-) :-) 
 
Som tur var så kom den till rätta och jag kan följa min bergochdal bana då vi kommer till viktminskning :-) 
Kramar Madde
 
#1 - - Johanna:

Lätt hänt, man får för sig något och så är man så säker på det.. du får muta mannen din med någon, blommer eller bio eller något, så glömmer han nog det :)

#2 - - Liw:

Jag känner igen det där. Man är så säker på att man minns rätt och så skyller man ifrån sig. Sååå pinsamt sen när man inser att felet bara var ens eget 😆 Men det låter ytterst mänskligt...😉

#3 - - Michaela :

Ååh jag är inne i en förvirrad period nu jag med. Skyller alla mina misstag på sambon hahaha

#4 - - Anonym:

Ibland gör lägger man saker på en plats för att inte tappa bort saken.Men sen är det så lätt hänt att man glömmer bort vart man la saken och får för sig att man la den på ett annat ställe.Stackars din man som fick skäll när han inte hade rört din bok.Vad sa han när du blev arg på honom?

#5 - - Frida :

De är väl en riktig klassiker, man är bombis men så hade man sååå fel! 😬😂☺️

#6 - - Melissa:

Hahahaha har också gjort den där en gång eller två, gäller att kompensera för ens skäll sen ;)

#7 - - Marie:

Hehe så kan det bli och du får köpa honom en blombukett =D, så är ni nog sams igen, <3

#8 - - Jennifer:

Skönt att boken kom till rätta! :D Kämpa på! :D

#9 - - Fnulan:

Det där kunde verkligen kunnat vara jag.. Jag skäller ut familjen väldigt ofta. Här händer det på grund utav stress..

#10 - - Anna:

Åh, sådär skulle definitivt jag kunna göra också. Jag är ofta stensäker på var jag lagt grejor och så visar det sig att jag ändå slarvat bort dem själv.

#11 - - Hannas krypin:

Jag har också gjort så, varit helt säker på att det är mannen som slarvat bort något och så är det jag som glömt bort att jag lagt det på ett "bra ställe"....

#12 - - Sandra:

Så där är jag mest hela tiden och mannen börjar bli ganska van. Jag behöver vila snart känner jag ❤
Det jobbiga är att erkänna för honom och be om ursäkt tycker jag 😒

#13 - - Kamilla:

Att börja tidigt på jobbet brukar ju betyda att man slutar tidigt frågan är om det är värt det med tanke på hur hemskt det är att kliva upp så tidigt.

#14 - - Sara:

Men aalltså vaaaa? Allt är väl alltid männen i husets fel, eller har jag missuppfattat något nu?

#15 - - sofia:

Vad skönt att den kom till rätta tillslut! Lätt att det blir sådär och lite för lätt ibland att skylla ifrån sig om något är borta. Det problemet har jag med ibland faktiskt men jobbar på att inte göra så. Hoppas min sambo älskar mig ändå haha ;)

#16 - - Emma Engström:

Vilken himla tur att den kom till rätta!! :D

#17 - - Fröken Rödlök:

Ibland är det så himla lätt att anklaga och skylla på andra när man i själva verket är den som förlagt sakerna själv.. Vilken tur att du hittade den till slut.