52 listor

Godmorgon alla. Som ni säkert vet så är jag 50% sjukskriven pga stress. Jag har verkligen för mycket runt omkring mig just nu, och önskar bara att allt kan reda ut sig. Ev kan vi sätta check på en sak och det hade varit en så stor lättnad. 
De här veckorna har jag lärt mig att fokusera, sätta mig ner och reflektera över vad som är viktigt, vad som är bra..Dels genom boken min dotter tyckte jag skulle köpa, och dels hittade jag en bok med 52 listor för att hitta balansen i sitt liv. Började mitt i, lista nr 13 som är den här veckan. Sista på vinterlistan. 
 
 Saker som får mig på gott humör 
Vad får dig på gott humör? 
Det är inte alltid lätt att komma på då man står mitt i vardagslunken. Familj, och vänner? Jag nämner även mina kollegor. Jag blir väldigt glad av dansband. Vet inte om det är bra, men på gott humör blir jag alltid av det trallvänliga. 
Jag blir glad av att se solen titta fram, sätta sig på en uteservering med ett glas bubbel. Jag blir glad av att se barn leka. Jag blir glad av djur.
Det finns så mycket av det lilla i vardagen som får en på gott humör, det gäller bara att våga se det.  
Vad har fått dig på gott humör idag? Fundera på det, och skriv ner det för att plocka fram då allt ser mörkt ut. Hitta det där lilla, leendet du fick på bussen, någon som höll upp dörren för dig. Ett gulligt sms, eller varför inte en oväntad handling. 
Och till sist, vad har du gjort för någon annan för att få dom på ett gott humör? Det är minst lika viktigt att kunna göra något extra för någon annan. Att hjälpa nära och kära kanske är lätt, men främlingen på bussen är inte lika självklart. 
Kram Madde
 
 
 
#1 - - Sandra:

Det är så sant som du skriver, de där små sakerna som man inte tänker på annars är också viktigt att vara tacksam för ❤
Hoppas stressen lägger sig ❤

#2 - - Amanda :

Ad härligt att läsa om saker man mår bra av härlig blogg du har☺️

#3 - - Therese:

Nej jag visste inte att du va 50% sjukskriven =) Ta hand om dig =) ha en bra dag =) härligt att du hittade en bog med 52 listor =)

#4 - - Kamilla:

Säga vad man säga vill om dansband men de har svängiga och trallvänliga låtar. Var rädd om dig nu när du är sjukskriven. Stress är inte att leka med.

#5 - - Marie:

Jag kikar in på lite bloggar och hittade just din:) Vilken fin blogg du har.