Välkommen hit

Nu är jag tillbaka på blogg igen efter ett par år på nouw. Behövde lite ny energi, och vad är bättre än att göra en nystart på bloggen. Körde i gamla fotspår och ville lite ny inspiration. 
Hoppas att några gamla läsare fortsätter att följa mig även här, och för er nya får jag väl presentera mig lite. 
Madde heter jag, men i bloggvärlden har jag alltid använt mig av namnet Madelena. Det är något som hängt med i många år, och kommer ifrån då jag hängde på Rhodos för många herrans år. Där slutade de flesta tjejnamn på A så mitt Madeleine funkade inte så bra där så många kallade mig Madelena och så kom det till. 
Är gift, utflygna barn, mormor till tre små sessor. 
 
Gillar livets goda, med mat, dryck, resor och upplevelser. Det är väl den delen av mitt liv som jag kommer dela med mig mest av. Står ett par resor på tur, och hela helgen är full av små trevligheter såsom barnkalas, krogshow, och kikar ni på bingolotto så kanske ni ser mig. 
 
Ni kommer även få följa med mig till viktväktarna i princip varje fredag. Det blir väl spännande? Se hur man väger sig i grupp och sen har väckelsemöte där vi anonyma tjockisar träffas??? Nja så går det nog inte till även om en del tror det. För mig är det viktväktarna som fungerar bäst, då jag triggas av förbud, och då tänker jag inte på något annat. Känns det igen? 
 
Andra återkommande inlägg är min måndagslista, och ska försöka strukturera upp mina inlägg bättre än vad jag gjort tidigare. En röd tråd skadar väl aldrig?  Det blir tufft för mig att lyckas med, men kan väl stå på mina mål för året kanske? 
Det är väl detta jag tänker hålla mig till, och som ni kan förvänta er från mig här. Hoppas ni kommer gilla det, och att ni fortsätter att kika in då och då här. 
Kram Madelena
#1 - - Jenny:

Va roligt med en liten nystart!!
Hur kommer det sig att du bytt från nouw till blogg.se

Jag hänger kvar som följare i alla fall :)
HOppas du ska trivas bra på din "nya" portal :)

Kram kram

Svar: Tack :-) Vad kul att du hänger med även hit :-)
Madelena

#2 - - Mirre:

Jag har också hoppas mellan olika portaler, dock kommer jag alltid tillbaka till nouw igen efter ett tag.

Svar: Vi har alla våra favoriter :-)
Madelena

#3 - - Hanna Karlsson:

Nu märkte jag att du bytt portal. Välkommen till blogg.se. Bästa portalen tycker jag. :-) Kul att få läsa lite mer om dig.