Sheetmask

Samarbete med softskin
 
 
God,,, eller morgon kanske räcker idag. Har haft jouren på jobbet och i natt var inte alla sugna på att sova, och det var inte jag om man säger så. Ingen skönhetsömn i natt alltså. Till det så var kaffet slut!!!! Ja ni läste rätt så ingen GOD morgon för mig. Tur jag har underbar kollega som tog med sig och hällde i mig så fort hon kom. 
 
Kom ni ihåg att jag undrade vad sheetmask var för något för ett tag sen? Fick beställt hem en och testade den för någon vecka sen. Jag testade Sheet mask wrinkle smooth. För mig som då är van att kleta på mig masker så fick jag tänka om lite. 
Själva masken var verkligen indränkt i vätska, och enligt rekommendationer smörjde jag in halsen med det som rann ner lite. Satt med den i 20 minuter innan jag tog av den, och helt klart är sheetmasker betydligt enklare och mindre kletiga att få bort. Märkte verkligen att mycket hade gått in i huden, och känslan var precis lika härlig som efter en ansiktsbehandling på en salong. Brukar aldrig känna det med hemmagrejer. Den här känslan höll i sig i flera dagar på mig, och helt uppenbart behövde min hud all den här fukten just nu. 
 
Tänker inte gå in på detta med innehåll eller vad den gör. Här kan ni läsa mer fakta om det. Bättre att dom som säljer den berättar om det. Däremot kan jag erbjuda er 10% på alla deras masker fram till 8 februari med koden madde10. Här hittar ni alla deras masker. 
Dom kör mycket andra kampanjer nu också, så gå gärna in och kolla om ni kan göra några fynd.
 
Softskin jobbar med ekologiska produkter, mycket vegan. Själv är jag absolut inte vegan, men just då vi kommer till hudvård osv så uppskattar jag verkligen den typen av produkter. Djuren ska inte bli drabbade för att jag är fåfång eller hur? Då jag beställde så gick allt väldigt smidigt och produkterna kom fram på någon dag. Betalade gjorde jag via klarna. 
Jag kommer fortsätta handla där, och tänker lägga in en beställning på ett par masker till. 
Kram M
#1 - - Pärla:

Denna låter ju super, jag älskar alla sorters masker så denna måste jag testa. Tack för tipset

Svar: För mig var det en positiv överraskning
Madelena

#2 - - Fnulan:

Men hallå där snygging! Varför är man så grymt snygg i de där maskerna. jag har aldrig testat men har min toalåda full. Det kanske är dags. Denna slitna kvinna kan behöva lite kärleksbehandlingar till ansiktet.
Kram

Svar: Då är det hög tid att testa :-) Visst är man snygg. För det är ju så här de flesta ser ut, även om reklamen säger något annat :-) Och du, vill ha bildbevis
Madelena

#3 - - Fröken Rödlök:

Jag har några sådana där masker och det är så underbart att få sätta på sig en sådan, så härligt när de är lätta att applicera och fungerar bra! Du är riktigt söt i den dessutom.

Svar: haha eller inte haha. För mig var just den här typen av mask en positiv överraskning,
Madelena

#4 - - Hanna Karlsson:

Men betalade du för att göra reklam? Tycker det är så dåligt av företaget isånafall att inte ge bättre villkor. (om det är så alltså). Jag gillar dock att deras produkter är ekologiska och inte testade på djur. Har tänkt hur länge som helst att jag ska göra en ansiktsmask men "jag har inte tid".....

Svar: Det där att man inte har tid är väl något alla känner igen :-) Fast det tar ju inte så lång tid :-) Det är en djungel det där med samarbeten, men tolkar jag det rätt, måste jag betala skatt på produkter jag får och många vill betala i just produkter.
Madelena

#5 - - Johanna:

aldrig testat dessa masker :D men dom ser otroligt härliga ut , och fula ut samtidigt :D haha bra att dom är ekologiska :D

Svar: Dom är verkligen jättefula :-)
Madelena

#6 - - Michaela:

Ååh jag är sugen på att prova en sådan mask. Trots att de rinner🙈

Svar: Det är det värt :-) Väldigt enkelt att använda, och inget jobbigt att få fort sen
Madelena

#7 - - Anna:

Det där med sheetmask har jag bara provat en gång och blev inte riktigt frälst. Det kan ju i och för sig bero mer på sorten än konceptet i sig, så jag kanske ska ge det ett försök till :)

Svar: Tror inte det passar alla. Var ju lite kletigt först, och pilligt att få på först. Iaf tyckte jag det.
Madelena

#8 - - Sandra:

Jag har inte testat masker överhuvudtaget, men jag skulle verkligen behöva, ska kolla upp det 👍

Svar: Jag gillar det, men gör det för sällan. Nu är ju huden så torr också
Madelena

#9 - - PT Lilla Ax:

Så gott när det blir så rätt! Härligt att läsa om att känslan bibehölls länge efter. Grattis!

Svar: Ofta får man den känslan på salong, men inte hemma.
Madelena

#10 - - Joy:

Åh, är så sugen på att testa en sådan mask!

Svar: För mig var det en positiv överraskning.
Madelena

#11 - - Jenny:

Men wow snygging!!
Jag brukar använda sån mask, tycker de är så sköna!!
Ska kolla in den du har köpt! Gillar att de är veganska!

Kram kram

Svar: haha.. visst är man läcker ;-) Den funkade på mig, men alla har ju olika behov så det gäller ju att hitta den som är bäst på en själv.
Madelena

#12 - - Johanna:

Härligt att du är nöjd med masken

Svar: Funkade på mig :-)
Madelena

#13 - - Emelie:

Åh så härligt med mask på kvällskvisten! Just dessa har jag hört och sett så mycket om men aldrig testat! Måste göras snart! 😊

Svar: För mig passade det, men alla gillar ju i samma. Blir konstigt att säga att det är så
Madelena

#14 - - Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula:

Spännande, det låter onekligen intressant och kul att samarbeta med detta. Är det något man tror på tänker jag absolut att det är upp till var och en att ha ett samarbete även med produkter. Själv är jag dock lite för snål för saken ;), men kanske beror på vad man får också :D

Svar: Jag skulle aldrig rekommendera något jag inte tyckte om. Det blir konstigt. Just den jag testade funkade väldigt bra på mig. Hittade väl rätt, men allt passar inte alla heller.
Madelena

#15 - - Jennysvardag:

Jag skulle få panik om kaffet skulle vara slut på jobbet, såna ansiktsmasker tycker jag är mycket bättre. Jag använder helst såna :)

Svar: Det fick jag haha.. Vårt skyddsombud tog genast sitt ansvar och gjorde sin plikt haha Skoja bara, men hon tog sitt ansvar och kom med ett paket hemifrån ;-)
Madelena

#16 - - Kamilla:

Jag har testat sådana masker kanske två ggr men jag är nog trög för jag gillar dem inte alls. Jag vill ha leriga kladdiga masker

Svar: Vi alla är olika.. :-) för mig blev det en positiv överraskning.
Madelena

#17 - - Amanda:

Ja att huden behöver återfuktas nu när det är vinter märker man. Det är ju verkligen skön känsla när huden är len igen :)

Svar: Min hud skriker efter fukt just nu...
Madelena

#18 - - Sarah:

Najs att den var så bra :) Jag har några sheetmasker som jag fått frän Glossybox men har inte hunnit testa dom än :P

Svar: Det måste du göra så får vi hoppas att något passar dig. Ibland är det så svårt att tipsa då allt inte passar alla.
Madelena

#19 - - Alexandra:

Åh, bra med veganska produkter!! Härligt

Svar: Många som tycker det, och jag var nöjd iaf.
Madelena

#20 - - Lexochlogan :

Så skönt att lägga en mask, på tok förlängesedan jag gjorde det. Skulle verkligen behöva det nån dag

Svar: Det tar ju inte lång tid, och man kan göra det framför tvn. Ändå gör man det för sällan.
Madelena

#21 - - Jennifer:

Kul med samarbete :) Jätte bra att du inte glömmer bort att markera det som sponsrat :D

Svar: Det är så viktigt . Man kommer säkert göra någon tabbe någon gång, men vet jag att jag gjort allt jag kan så får jag vara nöjd.
Madelena

#22 - - Tess:

Vilken underbar bild! Det låter som en tuff natt, och att vara utan kaffe är ju riktigt jobbigt... Då får man varva det med lite lyx :) Kram

Svar: Den bjuder jag på 😂 Kommer inte bli mig själv på länge efter det
Madelena

#23 - - Michelle :

Va roligt att ansiktsmasken kändes precis som i en salong , det är alltid kul när man blir nöjd över produkterna 💕

Svar: Resultatet blev bra
Madelena

#24 - - Mirre:

Harinte testat sådana men kanske man borde, dock skulle jag nog skrämma både man och dotter

Svar: Hihi.. Risken är stor.
Madelena

#25 - - Anneli @ spinkfinger.com:

Alltså kaffe, dagens viktigaste dryck ;) Livets dryck! Upptäcker jag att det är slut då blir det inte nådigt, speciellt när jag har kommit till jobbet, hahaha. Ansiktsmasker är inget för mig men jag skulle kunna tänka mig att prova en sheetmask bara för att det ser kul ut, hehe.

Svar: Hade jouren på jobbet och fick inte sova heller :-) Verkligen ingen bra dag för tant :-) Det kanske kan vara värt, bara för att vi andra ska få skratta lite.
Madelena