Sheetmask

Samarbete med softskin
 
 
God,,, eller morgon kanske räcker idag. Har haft jouren på jobbet och i natt var inte alla sugna på att sova, och det var inte jag om man säger så. Ingen skönhetsömn i natt alltså. Till det så var kaffet slut!!!! Ja ni läste rätt så ingen GOD morgon för mig. Tur jag har underbar kollega som tog med sig och hällde i mig så fort hon kom. 
 
Kom ni ihåg att jag undrade vad sheetmask var för något för ett tag sen? Fick beställt hem en och testade den för någon vecka sen. Jag testade Sheet mask wrinkle smooth. För mig som då är van att kleta på mig masker så fick jag tänka om lite. 
Själva masken var verkligen indränkt i vätska, och enligt rekommendationer smörjde jag in halsen med det som rann ner lite. Satt med den i 20 minuter innan jag tog av den, och helt klart är sheetmasker betydligt enklare och mindre kletiga att få bort. Märkte verkligen att mycket hade gått in i huden, och känslan var precis lika härlig som efter en ansiktsbehandling på en salong. Brukar aldrig känna det med hemmagrejer. Den här känslan höll i sig i flera dagar på mig, och helt uppenbart behövde min hud all den här fukten just nu. 
 
Tänker inte gå in på detta med innehåll eller vad den gör. Här kan ni läsa mer fakta om det. Bättre att dom som säljer den berättar om det. Däremot kan jag erbjuda er 10% på alla deras masker fram till 8 februari med koden madde10. Här hittar ni alla deras masker. 
Dom kör mycket andra kampanjer nu också, så gå gärna in och kolla om ni kan göra några fynd.
 
Softskin jobbar med ekologiska produkter, mycket vegan. Själv är jag absolut inte vegan, men just då vi kommer till hudvård osv så uppskattar jag verkligen den typen av produkter. Djuren ska inte bli drabbade för att jag är fåfång eller hur? Då jag beställde så gick allt väldigt smidigt och produkterna kom fram på någon dag. Betalade gjorde jag via klarna. 
Jag kommer fortsätta handla där, och tänker lägga in en beställning på ett par masker till. 
Kram M