Så tråkigt att handla

Finns det något tråkigare att handla än sådana där måste-saker? Speciellt då det kostar en hel del också? Det var precis det jag råkade ut för idag. 
Det har varit ett tag nu som mina arbetskor har känts väldigt konstiga, Har fått ont då jag gått i dom, och dom känns ostabila. Har absolut inte förstått varför, föräns igår. Tittade under dom, och hela sulan på bägge skorna var helt trasiga. Inte undra på att dom varit ostabila. Då jag tänker efter så har jag nog haft dom i 7-8 år så jag ska egentligen inte klaga. 
Så i morse fick jag ta mig in till stan för att köpa nya. Började på espressohouse, för en kaffe och min man hade inte ens ätit frukost så han fick en macka där. Pratade lite resan vi snart ska på, m.m. Det är inte alls ofta vi hinner med det, så dessa stunder uppskattas måste jag säga. 
 
In till nordstan och skoaffären. Vill ju trots allt ha kvalitet på det jag köper så valet föll på dessa. Ett par eccosandaler. Visst är dom snygga?  Men det viktigaste var allt att dom var extremt bekväma och jobbar man inom vård och omsorg så är trots allt skorna viktiga. Tusen kronor fattigare åkte jag hem, men med ett par nya arbetskor. 
 
Nu ska jag packa ihop mig för ett dygn på jobbet så hörs vi i morgon igen 
Kram Madde 
#1 - - Emma Engström:

Oj det var verkligen länge du haft skorna, och då kan det vara värt med ett par nya! :D