Grattis till vinnaren

Godmorgon alla. Så kul att så många engagerade sig i att hitta vart jag var någonstans, Även om ni inte har varit där så googlade ni, och försökte hitta svaret. Det gillar jag.  Skulle ni vara intresserade av fler sådana här tävlingar? 
Fick många bra gissningar och som de flesta gissade på så stod jag i brunnsparken i Göteborg. En rätt så stor knutpunkt för kollektivtrafiken och det är här man kliver av om man vill besöka nordstan, arkaden eller NK. De flesta linjer passerar här, och det sker många byten. 
Någon gissade även på Järntorget och jag förstår den gissningen. Trodde själv att det skulle vara rätt jämt mellan de två platserna. För det finns likheter, speciellt om man inte känner till Göteborg så bra. 
I morse drog jag även en vinnare. Skrev upp namnen på de som gissade rätt på varsin lapp och den som vann var beutyela. Har försökt nå dig via messenger, men ser du detta så hör av dig så jag kan skicka en liten present till dig. Ett stort grattis till dig och till er andra. Så kul att ni var med och gissade. Bättre lycka nästa gång. 
Kram Madde 
#1 - - Amanda :

Göteborg är en otrolig trevlig stad att vara i☺️

#2 - - Moa Hansson :

Det var kul med en sån här tävling, flera såna skulle vara kul :)

#3 - - Evelina:

Gud vad kul med en sån tävling hade varit kul med flera sånna

#4 - - Emma Engström:

Tävlingar är alltid roliga att ha! :D

#5 - - Therese:

Göteborg är en fin stad men det där har jag aldrig varit =)

#6 - - Fröken Rödlök:

Missade din tävling, men hade nog ingen direkt koll på vart du var ändå! Men vad rolig form på tävling, detta får du göra fler gånger =)

#7 - - Sofie:

Ååå vad roligt :)

#8 - - Hanna Karlsson:

Vad roligt att Yela vann. Grattis till henne. :-) Jag tyckte det var roligt att få gissa var bilderna var. Gärna fler såna här tävlingar. :-)

#9 - - Yela:

Så himla roligt att jag vann! Återigen tusen tack fina du❤️

#10 - - Yela:

Så himla roligt att jag vann! Återigen tusen tack fina du❤️

#11 - - Sandra:

Ja, jag tyckte det var kul, spännande att försöka gissa och kul att jag gissade rätt ❤
Grattis till vinnaren ❤