Fredagsvägningen

Gomiddag,, fredag idag och dags att ta tjuren vid hornen och gå tillbaka till vågen, och det var ingen glad överraskning som visade sig där. Visste det, och det kunde ha varit så mycket värre också efter hur jag misskött mig. Som ni vet har jag haft problem med sömnen och jag är totalt sönderstressad över allt som händer i mitt liv just nu. Vill bara dra täcket över huvudet och vakna och allt är bra. 
 
Morgonen började ju inte så bra. Tänkte att nu jäklar ska appen fram och jag ska regga precis allt som åker in i min mun, Noll acceptans mot onödigt socker den här veckan, hur stressad jag än är, och hur mycket min kropps skriker socker. Är jag lugn kan jag hantera det och njuta av en liten kaka utan något problem. Det är inte sockret i sig som är boven utan det är stressen. Jag anser fortfarande att man ska kunna njuta av livets goda såsom en god efterrätt, en chokladbit, eller ett glas vin. Då resten är i balans så fixar jag det även om en del har fått för sig att socker triggar igång ännu mer sug efter just socker. Så funkar inte jag utan det som triggar igång sockermonstret är förbud och stress. 
 
Jag har lite resor framför mig nu, och jag vill så gärna se ok ut då jag åker på dom. Vara i mål inser jag att jag inte kommer hinna, däremot vara en bra bit på väg. Jag får ta ett steg åt gången, sakta, sakta ta mig framåt. 12 veckor är första långsiktiga målet, men fram till dess så blir det små korta mål.. I början dag för dag. 84 dagar som jag ska klara av, som ska bockas av. Just nu har jag svårt att se det framför mig, men jag måste. Måste må bra för att klara av att vara stark för de runt omkring mig som behöver mig. 
 
Gick runt i stan en stund efter invägningen, samla tankarna tog en kaffe ( utan mjölk den här gången) Tittade på kläder som jag så gärna ville komma i och hittade den här skapelsen på Åhlens. En enkel otroligt fin klänning från Ida Sjöstedt. Jag ser mig själv i den i Grekland, på någon fin restaurang och jag bara måste komma i den och det är mitt långsiktiga mål nu. 
 
Det som hjälpte mig sist var att skriva om det, tjata hål i huvudet på varenda människa som fanns i min närhet och kräva att ni skulle tala om för mig hur galet duktig jag är och berömma mig för varenda liten grej jag gjorde. Krävde även att ni skulle tala om hur smal och snygg jag blivit. Orkar ni det under 12 veckor tro? Eller kommer jag tappa varenda en av er? Hoppas ni förstår att jag skoja lite, men delade med mig väldigt mycket sist och det hjälpte mig. 
 
Kram Madde
 
#1 - - Sophia W:

Hoppas du kan börja stressa mindre och lyckas nå ditt mål så småningom 🙂 lycka till!

#2 - - Fnulan:

Mene fina du, jag hoppas att du får tillbaka den fina och stolta känslan inombords igen. Den är du värd. Kram
OCH TACK för de fina orden inne hos Sofia <3

#3 - - Anna:

Jag tycker du är grym och väldigt duktig som kämpar på som bara den! Stress + dålig sömn är ju en jäkel att handskas med. Du är fin precis som du är! ❤️

#4 - - Anna:

Oj, vad jag känner igen mig i det där med att stress och förbud skapar mer sug. Det satte mycket tankar i huvudet på mig nu och påminde mig om att jag kanske ska lägga upp min plan annorlunda för att minska på socker.

#5 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Superfin klänning! Heja dig nu, du kommer klara ditt delmål :)

#6 - - Madelene:

Tråkigt att vägningen inte gick så bra, men man har ju allt up and downs i sitt liv. Nästa vägning kommer säkert gå bättre! Kämpa!

#7 - - Fröken Rödlök :

Vad du är grym. Du kommer klara det, det vet jag! Vi finns här och stöttar dig!

#8 - - sofia:

Usch det är verkligen så jobbigt när det är sådär i livet, jag hoppas verkligen att det kommer kännas bättre snart. Det är så skönt att dela med sig för det är en lättnad att någon lyssnar :)

#9 - - Johanna:

Så fin klänning och bra att ha något mål och sträva åt. Du kommer fixa det och jag hejar på dig!!! 12 veckor och mer!

hugo säger tack för grattiset :)

#10 - - Carolina cuevas:

Försök att inte vara för hård mot dig själv och stirra dig inte in på siffror på vågen.Utan försök att mäta din midjemått i stället.Låter som du är väldigt stressad över att gå ner i vikt och det är inte heller så bra för ditt mående.Så länge du gör ditt bästa av situationen så kan du inte göra mkt mera.

Svar: Just nu är det inte vikten i sig som stressar mig, utan jag vill hitta en balans i mitt liv jag inte har. Man stressar från ställe till ställe, Behöver finnas till för många och hinner inte riktigt med mig själv. Tyvärr är ofta siffran på vågen ett mått på hur bra jag ätit :-) Gå upp i vikt eller rasa i vikt är ju ofta tecken på att man inte är sund.
Madelena

#11 - - Daisy:

Vad tråkigt att vågen ej visa va du ville :(, men du ska se det ordnar sig

#12 - - Hanna Karlsson:

Nej du kommer inte tappa mig. Du är grym som kämpar på. Det blev ett bakslag den här veckan men det är bara att ta nya tag och inte ge dig. Fantastiskt fin klänning, bra morot till att kämpa lite extra.

#13 - - Kamilla:

Ja i den fina känningen kan jag även se mig. Så fin den var.

#14 - - Sarah:

Jag håller med dig om att man måste få äta godsaker :) Så himla roligt att ha resor att se fram emot :)

#15 - - Yela:

Men hur fin var inte den den där klänningen då 😍 Din blogg är din fristad så skriv de du känner för, kommer inte absolut lämna din blogg och tror ingen annan kommer göra de heller❤️ Kramar!

#16 - - Jennifer:

Du ska inte följa vågen, ta mått istället. Det gör jag och där märker jag resultat även fast vågen ej rör sig..

#17 - - Therese Carlsson :

Du kommer greja det här men du får inte va så stenhård emot dig det inte bra att stressa ner sin vikt

#18 - - Moa hansson:

Tråkigt att vägningen inte gick som du önska!

#19 - - Åse:

Har också problem med mitt socker intag. Egentligen fattar jag inte varför de ska vara så svårt haha

#20 - - Michelle :

Ajdå , det kan bli så Dock vissa veckor att man äter mer socker än andra veckor . Jag försöker tänka att när jag ätit socker så äter jag inget på två tre dagar , sen e det ok att äta men måttligt . 💕

#21 - - Lillan Kind :

Vilken fin klänning!😊 Jag hoppas att du lyckas få balans i livet, för det är inte lätt när man ska räcka till jättemånga människor.

#22 - - Sandra:

Bara att du tjatar hål i skallen på oss eller mig, jag står kvar här och hejar på. Vill du så lägg till mig på fb så kan jag stötta dig via messenger, ge dig tips när sötsuget blir för stort eller om du behöver någon som säger åt dig att andas, jag finns här om du behöver och jag försvinner inte ❤