Fredag och invägning

l
Gomiddag alla. Ledig idag och långledig på köpet. Vet ni hur underbart det är? Jag har varit så trött så jag knappt vetat vad jag befunnit mig. Även om jag är ledig så blir det ingen sovmorgon här inte.
 
Fredag och det betyder vägdag, så även idag. Den här veckan har inte varit den absolut bästa för mig, men hur tufft det än var så åkte jag ner, ställde mig på vågen och ja.... jag blev nöjd. Viktnedgång och har bestämt mig för att inte skriva om det blir plus eller minus. Det är egentligen ganska oviktigt. Det viktigaste är hur jag mår, och om jag är nöjd med veckan. Har jag gjort det bästa jag kan utefter mina förutsättningar så räcker det tycker jag. 
 
Är ju med i viktväktarna för att gå ner i vikt, det är inget att hymla om. Så är det. Precis som jag skrivit tidigare så handlar det om hälsa in beach någonting. Vill bli stark och klara av att åldras. En sund och hållbar viktnedgång ligger på mellan 0,5-1 kg i veckan. och min tanke är att snitta 0,75. Jag kommer gå upp ibland, kommer ligga still ibland och ibland kommer jag gå ner betydligt mer än det där kilot också. Så länge jag gör det bästa av situationen så är jag nöjd. Hittills snittar jag 0,9 och det är jag riktigt nöjd med. 
 
Vet att jag kommer ha lite utmaningar den här veckan. Rondo, kalas och bingolotto heter det den här veckan. Köpte därför med mig lite godis därifrån. Inte för att jag ska äta i tid och otid utan för att ha en liten räddning då nöden kräver det. Även en kokbok med massor av enkla, goda och SP beräknade recept kostade jag på mig idag. Fantastin då det kommer till mat är obefintlig, men nu hoppas jag på lite tips. Några saker de pratade om blev jag galet sugen på, så nu har jag inget att skylla på. 
 
Förresten, är ju med i en grupp på facebook för bloggare, Länka med kärlek och idag så fick jag en liten inneboende över helgen. Ett litet hjärta som ska få föllja med mig under helgens alla festligheter. Vad hjärtat har gjort kommer upp på måndag. 
Kram Madelena
 
#1 - - Mirre:

bra inställning till vikten och vad roligt att maskoten är hos dig nu, ge hen kärlek =D

Svar: Det ska ju vara hållbart, och ska man inte få leva kommer man aldrig klara av det. Lovar att ge hen mängder med kärlek, och minnen ifrån Götet ;-)
Madelena

#2 - - Amanda :

Den gruppen är otroligt fin länka med kärlek 😍

Svar: Gillar den med :-) många fina medlemmar
Madelena

#3 - - Lovisa:

Verkligen bra inställning!

Svar: Det ska ju vara hållbart och då måste man få leva.
Madelena

#4 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Jag tror viktväktarna är det absolut bästa sättet för att gå ner i vikt. Du verkar ha Ett väldigt sunt tankesätt, heja dig :)

Svar: Tycker jag med. Man får äta allt, men inte alltid :-)
Madelena

#5 - - Sandra:

Kul att lill hjärtat är hos dig ❤
Fin inställning med vikten. Jag hejar på härifrån Värmland ❤

Svar: Tack snälla :-)
Madelena