Dags att rensa ut

Godmorgon, återigen en natt då jag inte kunnat sova, och varenda tanke bara snurrar i huvudet på mig. Vid tre var jag klarvaken, och bestämde mig för att gå upp istället. Det ända jag vill nu är få in en bra sovrutin. Somna vid 22-23 och vakna vid 6-8. För mig känns detta mer sunt än vad det är just nu. Har ni några tips på vad man kan göra? Vet att jag borde gå ut och röra mig mer på kvällen, få frisk luft och motion. 
I natt valde jag att rådfråga änglarna igen. Det är perioder jag använder de här korten, men som oftast så leder dom mig rätt. I perioder drar jag samma kort hela tiden, det är som om någon vill tala om för mig att jag ska lyssna, ta mig till råden jag får. Idag fick jag detta på min fråga. Dags att rensa omkring mig. Det här är precis det jag visste att jag behövde, då röran stressar sönder mig, alla saker som ligger framme, all oordning. 
Torsdag är nästa lediga dag, dags att ta tag i det då? Står ju även på min bucketlist att jag ska röja ordentligt. Slänga det som inte används, och bara få bort allt. Egentligen är det inte så mycket, det är bara så svårt att börja.
Nu kanske inte allt handlar om fysiska saker heller. Jag har en tendens att lägga energi på människor som faktiskt inte ger mig den energin tillbaka, samtidigt som jag lätt glömmer de som är viktiga gör mig. Där måste jag också rensa. Varför fortsätta ringa, bjuda in och öppna mig då jag inte får något tillbaka? Även där behöver jag rensa. 
Kortet blev bara en bekräftelse på det jag redan vet, och det jag behöver jobba lite mer på. 
Kramar Madde
#1 - - Hanna Karlsson:

Jag skulle också behöva röja men det här med att ta sig tiden till det. Jag vet ju hur mycket bättre jag skulle må om det inte var grejer precis överrallt.

#2 - - Lotta:

Nu fattar jag! Det är ju du! Som jag har saknat dig och så glad jag är att du fortfarande bloggar! 😊💕 Spännande detta med änglakort. Har hört talas om dessa, vet du vart man kan köpa dom?

Svar: Här är jag 😁😁😁 några av er vill jag allt behålla, dig bl.a. Jag sökte på nätet och
hittade där.
Madelena

#3 - - Jennysvardag:

Så skönt att du är ledig på torsdag. Ett röj hemma behövs ju alltid 🙈 hoppas att du får till sömnen

#4 - - Elisa:

Det är nyttigt att rensa, på alla områden i livet. Extra viktigt är energin man lägger på andra människor, och förstår hur du menar. Det är ju krävande och trist att ge och ge utan att aldrig få något tillbaka.

#5 - - Annica:

Att rensa är nog något alla skulle behöva. Vi har för mycket materiella ting liggandes överallt. :)

#6 - - Lisa Käller:

Jag skulle vilja lära mig mer om såna kort! Det verkar vara intressant 😊

#7 - - Pärla:

Tråkigt med sömnen. Jag skulle också behöva rensa, mår så mycket bättre när det är gjort.

#8 - - hanna:

Jag ska börja rensa jag med, då vi ska flytta måste jag börja rensa känner att det ska bli skönt att rensa ut ett och annat. Skulle va lättare att leva om det var mindre grejer överallt.

#9 - - Sarah:

Skönt att rensa lite och få ordning :) Skönt att vara ledig på torsdag :)

#10 - - Pt Lilla Ax:

Gällande sömnen tror jag oxå på att rensa, men även att medvetet lägga undan tankar och orosmoment i en tankelåda när de dyker upp på kvällarna.

#11 - - Melissa:

Bra att rensa ut bland dåliga vänner! Jag skulle också behöva rensa en del, speciellt i huvudet hahah

#12 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Låter sunt att rensa ut saker. Oavsett vad det är, det skäl energi. Människor eller ting, båda har en förmåga att verkligen stjäla allt från en.

#13 - - Moa Larsson:

Känns som att du är någon som skulle må väldigt bra av rutiner, i allt. Inte bara vardaglig motion utan också mat och annat som far omkring i vardagen. En kvällsrutin där du kan varva ner, släppa tankar och sen somna fint. Kom ihåg att träning för sent kan ge motsatt effekt. Kram ❤️

#14 - - Marie:

Sedan vi flyttade in i denna lgh så har vi röjt mycket mera och håller ef och det är skönt

#15 - - Johanna:

Mitt bästa tips är att inte dricka koffein efter 8-9 på morgonen. Drick en morgonkaffe och sedan är det bra. Brukar alltid somna då <3 Håller på att röja nu, både mentalt och fysiskt. Flyttar snart så har fyllt en hel påse med saker jag ska sälja. Längtar! <3

#16 - - Therese:

I vänskap ska man ge och ta och båda ska ringa det är inte bara en som ska höra av sig hela tiden för det tar på krafterna

#17 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Jag skulle också behöva rensa bland människor man ger men inte får tillbaka av. Gäller bara att ta tag i det! Hoppas du kommer igång på torsdag :)

#18 - - Michelle :

Va bra att du kunde vända dej till dem 💕 ja det e svårt o börja men alltid skönt när det e klart .

#19 - - Fnulan:

Du ska nog rensa på både folk och saker. Men jag håller mig kvar, du kommer inte ifrån mig tyvärr.

#20 - - Popprinsessan :

Det är alltid så skönt när jag rensar ut! Förstår inte varför det ska vara så svårt för mig att hålla den där ordningen bara...

Hoppas du får ordning både på sömn & utrensning.

#21 - - Sandra:

Jag har också olika kort och det är otroligt skönt att få hjälp ibland, känna att man är på rätt väg ❤
Jag behöver också röja, men är så dålig på att ta tag i det 😔

#22 - - Fru Elversson:

Jobbigt med sömnen, den är ju verkligen A och O. Tänker kring att du skriver att tankarna snurrar, kanske det skulle vara skönt att skriva ner dem tankarna och rensa liksom? Har du haft jobbigt länge? Kedjetäcke hjälper mig ganska bra, inte alltid, men sover djupare. Om du vill svara på detta, så gör gärna det i en kommentar på min blogg, så jag inte missar! :) Kram

#23 - - Amanda:

Vad jobbigt att du inte kan sova när man vill och jag brukar också lägga kort för att rådfråga ibland men jag har tarotkort :)

#24 - - Lexochlogan :

Jobbigt att inte kunna sova, ibland är det bättre att gå upp än att ligga och vrida sig i flera timmar.

#25 - - Fru Elversson:

Sv: Jaså? Har du något exempel? :D

#26 - - Evelina:

Vad jobbigt med att du inte fick någon bra sömn. Det är ju så viktigt med bra sömn