Sessan på besök

Godmorgon alla. Här sitter jag och sessan och myser i soffan efter att ha sovit hos över hos mormor. 
Då hon kom blev det lite fika och sen passade vi på att gå ut en sväng. Klart dockan ska vara ute och leka i det vackra vädret. På gården där vi bor lämnas alla leksaker ute så det finns alltid något attt leka med. Fördelen med att bo i ett litet område. Allt är stängt så hon skulle kunna springa runt utan att det är någon fara alls. Nu var det tyvärr inte fler barn ute, men tror det gick bra ändå. Allt var ju så nytt. Vi gick även och köpte varsin glass, får passa på då det är halva priset eller vad säger ni? 
Vi gick in, spelade lite spel, och busade. Var väldigt skeptisk till babblarna då de kom. tänkte mig något nytt för att tjäna pengar på, men oj vad ungarna gillar det. Köpte ett spel från 2 år och lilltjejen klarade det galant. Det bästa är att man kan växa med spelet och det finns t´2 olika varianter på det. Ett för de yngsta där man ska dra kort från en påse. Man lär sig de olika babblarna, får säga hej och lägga rätt färg på rätt plats. Därefter ska man vända på korten och säga vilket djur det är och härma dom. Men helt seriöst.. Hur låter en mask??? Vet ni? Man lär sig även vänta på sin tur, vilket alltid är så bra. 
För de lite större barnen används en tärning och man får välja kort utefter det, annars är principen detsamma. Hon tyckte verkligen det var så roligt, och ville spela hela tiden. 
Hon hjälpte till med middagen, och mata katten. Hon älskar verkligen katter, men är så försiktig. Fick ge både mat, vatten och lite godis, och tar uppdraget på största allvar. Så häftigt att se. Vår katt som ändå inte är helt bekväm med barn accepterade henne direkt. 
Kvällen avslutades med lite Greta Gris, och mys i soffan innan det var dags för välling och sovdags. Trots att det är första gången hon sover borta gick det över förväntan. Vaknade till en gång under natten och sa hej och sen somnade om igen. 
Idag ska sessan hem till mamma igen, eller ska vi "missa" tåget flera gånger om? Hon hade gärna fått stanna här med mig hur länge som helst, charmtrollet. 
Sådana sköna kommentarer som i morse då Peter kom in, och hon tittar upp, drar täcket över huvudet och bara säger ÅHHH NEJ haha... varannan gång på svenska, och varannan på engelska brukar det bli. 
Njuter av varenda sekund jag tillbringar med den här lilla trollungen :-) 
Kramar Madde 
#1 - - Amanda:

Förstår att du njuter av tiden med henne. Härligt med små områden där det alltid finns leksaker till hands :)

#2 - - LIL' BABUSTYLE - Here's my story:

Låter som ni haft det bra! Så söt hon är!

#3 - - Fröken Rödlök:

Åh vad mysigt med besök av en liten minimänniska ;) Längtar så till den dag min systerdotter kommer och hälsar på här =) hehehe..

#4 - - carro :

Vad mysigt ni har haft det tillsammans.Ja såg någon unge som inte älskar babblarna 🙈Själv orkar jag inte höra på dom längre.Gud så gulligt att hon blandar svenska och engelska

#5 - - sofia:

Men alltså vilket litet charmtroll, så sjukt söt! Mysigt med lite besök! Låter verkligen som att ni har haft det superbra! :)

#6 - - Sarah:

Mumsigt med glass :) Najs när det är halva priset :)

#7 - - Therese:

Va kul att hon klarade spelet =) va mysigt att ha sitt barnbarn på besök =)

#8 - - Daisy:

Klart ni ska unna er med glass 🤩 här var vädret ej lika kul ://

#9 - - Anna svensson:

Åh så mysigt ni har haft det. Och ja klart man får passa på att köpa glass när det är halva priset 😉tror hon trivs jätte bra hos mormor ❤️

#10 - - Sara:

Men så härligt! Min mormor var en av världens absolut viktigaste personer i livet för mig. Fast det är så många år sedan så minns jag fortfarande massor av detaljer från de gånger som jag sov hemma hos henne!

#11 - - Sanna:

Så mysigt ni verkar ha haft 😍 det är helt sjukt med babblarna - alla barn är helt fast! Men det finns massa superbra material med dom också som vi använder på förskolan :)

#12 - - Marie:

Ohh så mysigt, extra mycket kvalitetstid kan jag tro

#13 - - Michelle :

Härligt att ni kunnat va ute o lekt lite :) bra att det alltid finns leksaker till hands 💕

#14 - - Amanda:

Vilken härlig tid hon fick med sin mormor förstår om hon inte riktigt ville åka hem. Gott med glass :)

#15 - - Åse:

Haha ja barn kan dom och de där håret 😍

#16 - - Hannas krypin:

Vad underbart att få ta hand om barnbarnet. Roligt att kunna vara ute och leka utan någon fara. Spelet låter riktigt bra och roligt. :-)

#17 - - fnulan:

Åh det är så härligt med "Sessor" på besök. Jag älskar när Elise är hos oss. MEN, det är ganska skönt när hon åker hem också ;) I love BABBLARNA

#18 - - Lillan :

Gud så mysigt att du har haft Sessan på besök de måste vart balsam för själen barn är ju så otroliga på alla sätt och vis ja smälter då fort ja får vara barnvakt eller närheten av barn då dem har alla idéer å funderingar i hela världen 😂 Så mysigt att gå på kulturhuset också hon måste ha varit helt nöjd :)

#19 - - Sofie:

Vad roligt att ha sessan på besök, låter som ni gjort mycket roligt :)

#20 - - Kamilla:

Så mysigt ni hade det tillsammans du och din lilla Sessa