Resefeber

Godmorgon finingar. Här har vi en som inte kan sova.Jag är alltid lugn då jag ska resa, är ju trots allt ganska van resenär. Däremot hände något i natt. Vaknade av världens mardröm. Drömde att skulle på den där tjejresanjag åker på i maj . Drömde att min man körde ner mig till landvetter, men då vi väl kom dit var inte min resekompis med, flera andra dök upp. Jag hade fått med mig en extra resväska som inte var min medans mitt handbagage inte var med och där hade jag alla pengar. Försökte få någon annan i tjejgänget att ta emot en swish men ingen ville. Det var helt psyko, och jag var beredd på att lämna landvetter just för att inget blev som jag vlle. Vaknade av paniken jag fick , och kunde inte somna om sen. Därför kikar jag in och säger hej. 
Detta kan säkert vara en blandning av det jag känner just nu, Den totalt förlorade kontrollen. Jag brukar vara den som håller i alla trådar har ingen kontroll över mitt liv just nu och jag bara åker med. 
Men om ett par timmar så sitter vi på bussen för vår egna lilla roadtrip där någon annan faktiskt har kontrollen och att jag litar på det. 
Men som jag sa,, är totalt förvirrad och har slarvat bort kortläsaren till paddan så under resans gång får ni nöja er med dåliga mobilbilder, och då jag är på plats hemma igen kommer de bättre bilderna. 
Följ mig gärna på instagram, Här hittar ni den länken eller på min facebooksida som ni hittar här för uppdateringar under resan. 
Kramar Madde 
#1 - - Amanda :

Tråkigt att du har tappat bort kortläsaren hoppas du hittar den ❤️

#2 - - Therese:

Jag tror det kommer gå så bra och att du behöver inte vara nervös =)

#3 - - Anna svensson:

Ush vilken jobbig dröm, men tror det handlar om så som du säger om kontroll och en aning stress :/ om jah ser fram emot något typ att tatuera mig så drömmer jag nästan alltid att jag kommer helt försent och det inte blir något haha. 😊 önskar dig iaf en trevlig resa!

#4 - - Daisy:

Mardrömmar kan förstöra för en men det kommer gå bra ska Du se 🤩

#5 - - Sarah:

Vilken tur att det bara var en dröm :) Ser fram emot att få se bilder från resan :)

#6 - - Anna:

Tänk som man kan få ihop det när man sover, eller som i ditt fall inte få ihop det alls. Jag drömmer ofta som saker som jag har gjort eller ska göra och vaknar i total förvirring. Hoppas att du får en härlig roadtrip nu!

#7 - - Michaela :

Men vilken jobbig dröm. Det är så jobbigt när man drömmer så verkligt också.

#8 - - sofia:

Usch att ha mardrömmar är verkligen hemskt, jag brukar ha det om jag är stressad över något. Åh ska verkligen bli så skoj att få se fler bilder :)

#9 - - Madelene:

ohfy att få en sådan dröm. I december när jag åkte till dominicanska fick jag också en mardröm. Att sista planet skulle krascha, fyfan... jag som redan är rädd för flygning och får en sådan dröm

#10 - - Marie:

Alltså drömmar kan vara så verkliga, det har varit så för mig med, inatt drömde jag en massa. Ohh ska bli kul att följa er resa

#11 - - Julia:

Jobbigt med mardrömmar. Hoppas du får en trevlig resa och ska bli kul och följa ❤

#12 - - Hannas krypin:

Men fy, drömmar kan verkligen ställa till det när man ska iväg. De tokigaste drömmarna drömmer jag alltid när det varit intensivt av någon anledning.

#13 - - Michelle :

Ibland är vissa drömmar verkligen konstiga . Tur att de bara var en dröm 💕

#14 - - Sofie:

Vilken jobbig dröm också vakna mitt i natten för det. Hoppas resan blir bra =)

#15 - - Sofia Johansson:

Så typiskt med en sån mardröm när du snart ska ut och resa, hoppas det går bra ändå❤️

#16 - - Kamilla:

Vilken tur att det bara var en dröm. Er resa kommer gå galant ska du se. Vi får väl följa med dig som vi brukar få?

#17 - - Amanda:

Det är inte alls kul när man drömmer såna drömmar du gjorde inatt det brukar jag med göra, och det är lite läskigt :)