Lilla hjärtat på besök.

Godmorgon alla. I helgen har jag haft lite besök här. Lilla hjärtat hälsade på igen och alltid lika roligt tycker jag. Lilla hjärtat är Länka med kärleks lilla maskot som får åka land och rike runt. Nu tänkte jag att hen ska få berätta själv om hur det varit här. 
I fredags damp jag ner här i Götet igen. Har ju varit och hälsat på här tidigare och kom ihåg hur intensivt det var den gången. Hoppas verkligen på lite lugnare den här helgen. 
I fredags var det ju kanonfint ute och fick hänga med dom då dom satt ute och åt kycklingsallad och spelade kort. Rätt chill så här en fredagskväll. Får jag erkänna att jag hjälpte herrn i huset ? Skvallrade vilka kort Madde hade så han kunde spela smart hihi 
I lördags agerade Madde flyttkarl och jag låg tryggt i hennes väska och höll koll så alla skötte sig. Tyckte nog dom var väldigt effektiva och det kommer nog bli bra dit dottern kommer flytta. Lugnt och skönt känns det som. Madde klagade p
å att hon var trött men då skulle hon se mig. Var helt slut av allt jag behövde vara med om. Skönt att få slappa framför stjärnornas stjärna på kvällen. Vilken håller ni på? Madde hoppas på Mariette och jag får väl säga det samma då så kanske jag får komma hit igen. 
Får jag säga en sak? Jag är lite orolig för den där Madde. I söndags eftermiddag gick hon och mannen in på kyrkogården för vad jag trodde var en härlig promenad i solen. Men med sin mobil lyckades dom locka fram massa monster. Tyckte verkligen det var riktigt läskigt med den där psykotiska ankan som bara dök upp så där. För att ni inte ska tro att jag svamlar visar jag er en bild på den. Däremot var körsbärsträden väldigt fina,. Där skulle jag gärna hänga och dingla och titta på människor som passerar. Rätt så rofyllt. 
Nu sitter vi här med lite kaffe och hoppas på en liten mer normal familj nästa helg. Lova mig det ni som bestämmer hihi .
Kramar Madde och lilla hjärtat. 
#1 - - Daisy:

Haha den där ”psykotiska ankan” ja avlider , 😂😂😂 så fina bilder

#2 - - Marie:

Ohh titta så trevligt hjärtat haft det hos dig roligt att du fått rå om maskot

#3 - - Therese:

Vilken härlig helg hjärtat har haft det hos dig =).

#4 - - Emma:

Låter som en bra helg! Och vad kul med maskoten

#5 - - Frugan E:

Lilla hjärtat verkar ju ha haft det trevligt hos er, läskiga monster till trots :) Kul idé med att skicka runt ett hjärta :)

#6 - - Amanda :

Åh vad kul med att hjärtat är hos dej ☺️ den värkar ha de fint

#7 - - Michelle :

Vilken tur att lilla hjärtat kom fram 💕 och ser även att du kunde knyta fast hjärtat . Den gick ju sönder i min ficka nämligen .

#8 - - Anna svensson:

Åh det låter som en härlig helg! Så roligt att hjärtat varit hos dig 😊

#9 - - Sofie:

Vad roligt att hjärtat varit på besök. Jag vill gärna ha det på besök igen :)

#10 - - sofia:

Låter verkligen som att ni har gjort en massa skoj ihop! Hahah den ankan gjorde verkligen min dag, så sjukt roligt inlägg du delar med dig av :)

#11 - - Kamilla:

Åh fina Madde var du gjort en härlig helg för Lilla Hjärtat. Jag säger som jag alltid säger att det är så fantastiskt roligt och jag blir lika rörd varje gång jag läser inlägg om hjärtats tid. Tack återigen för att deltog

#12 - - Therese:

Låter som hjärtat haft det mysigt hos dig =)

#13 - - Michaela :

Haha vilket superhärligt inlägg. Hjärtat måste haft det riktigt bra utöver den psykotiska ankan då 😂

#14 - - A:

Hahaha, den psykotiska ankan gillar jag :) Och vilka helt underbara körsbärsträd! Så vackert så det gör ont nästan!!

#15 - - nouw.com/sannaevelyne:

Bilden när hjärtat hänger i trädet med alla blommor var ju helt underbar!

#16 - - Sofia Johansson:

Låter som att hjärtat haft en toppenbra helg hos dig☺️

#17 - - Fröken Rödlök:

Vad roligt att lilla hjärtat ville åka tillbaka till dig igen, då gjorde du ju ett fint intryck första gången! Jag ser att ni haft det riktigt mysigt även denna gång =)

#18 - - Sarah:

Gott med kycklingsallad :) Har också ätit det utomhus idag :)

#19 - - carro:

Åh vad roligt att du har hjärtat på besök hos dig igen.Haha inte lätt att spela kort när hjärtat avslöjar dina kort för din karl.

#20 - - fnulan:

Men vilket fint besök du har haft. Och är det någon som har stort hjärta är det ju du <3

#21 - - Sandra:

Vilken härlig helg hjärtat haft det 👍 Tur ni hade hen som höll koll på er 🙂👍👍

#22 - - Amanda:

Låter ju som att hjärtat fick en lite lugnare helg med dig denna gången. Och vilken tur att du fick hjälp av hjärtat med korten ;)Kycklingsallad är så gott :)