Jag är så förvirrad

Jag lovar er, jag måste vara världens mest förvirrade människa just nu. Jag kan inte göra en ända sak ordentligt, förutom extremt korkade saker. Det gör jag riktigt ordentligt. 
För ett par veckor sen köpte jagn nya arbetskor då mina gamla var riktigt utslitna, Då jag går en hel del på jobbet så vill jag kosta på mig riktiga skor, så valet föll på dessa ecco. Tusen kronor fattigare, men ett par bekväma, snygga arbetskor rikare. Det var väl ändå helt ok kan jag känna. 
När man är kommunalarbetare så innebär det att arbetsgivaren bestämmer vart man ska vara, Vi optimerar kallas det för. Däremot kan man inte själv önska eller bli omplacerad utan allt är på arbetsgivarens villkor. 
Hur som helst, jag blev utlånad till min gamla arbetsplats, så sista dagen på min ordinarie arbetsplats så packade jag ner skor mm för att ta med mig. 
I torsdags då jag skulle iväg hittade jag bara en sko.. Letade för fullt men den var borta. Som tur var hittade jag ett par riktigt gamla som jag tog med mig och misstänkte att skon bara hamnat bakom något och hade lite bråttom. Idag letade vi ännu nogrannare och skon var puts väck, Insåg att jag tappat en sko, och såg hundralapparna flyga iväg. 
Klumpiga jag,, men så ser mitt liv ut just nu. 
Ett par dagar nu har vi en container på gården för att kunna slänga skräp i och vi tänkte slänga massa saker här också bl.a en fåtölj som var sönder. På väg ut råkade jag titta ner i rabatten bredvid dörren och vad låg där om inte min sko.... Vi har gått förbi den sen måndags morse och inte sett den, men nu så låg den plötsligt där.. tänk,, jag har precis tjänat tusen kronor, Vad ska jag köpa för dom tro??? 
 
Kramar Madde 
#1 - - Amanda:

Åh vad härligt med ett par bekväma skor :)

#2 - - Sofia Johansson:

Nej va tråkigt att du tappade ena skon😢

#3 - - Daisy:

Man får vara virrig ibland , det gör inge . Tur du hittade skon ialf :)

#4 - - Lil babustyle :

Men haha! Skönt du hittade den tillslut i alla fall!

#5 - - Therese:

Vad härligt att du hittade din sko så du slapp köpa nya =)

#6 - - Josefine:

Låter som något jag kan göra helt klart! hahaha .Tur du hittade den ialafall :)

#7 - - Sofie:

Amen! Hahaha 😂 vad roligt ändå och tur att du hittade den :P

#8 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Vilken tur att du hittade din sko! Förstår att du såg hundralapparna rulla... shoppa nåt fint ;)

#9 - - Sandra:

Ärkeängeln Chamuel hjälpte dig säkert där, den ängeln hjälper till att hitta olika saker i livet tex borttappade saker ❤❤

#10 - - Anna svensson:

Ibland blir man bara så förvirrad, speciellt om man är stressad. Men undra hur den hamnade i rabatten? Kram på dig! Och skönt att du hitta den :)

#11 - - Hannas krypin:

Vilken tur att skon kom tillrätta. Det blev ju en liten rolig historia att berätta även om det inte var så roligt under tiden den var borta.

#12 - - Sarah:

Vilken tur att du hittade skon :) Undra hur den hamnade i rabatten :P

#13 - - Michelle :

Inte lätt o hålla i ordning på allt . Ibland blir det så att man får köpa nytt ❤️

#14 - - Amanda:

Det brukar hända mig med att saker försvinner helt och sen när man minst anar de kommer de tillbaka, oftast. Men bra att du hittade den :)

#15 - - Marie:

haha vad roligt att du hittade din sko tillslut och ja det brukar ju göra det =D

#16 - - Kamilla:

Vilken tur att du hittade skon i alla fall. Jag är också en virrpanna ibland men det får man väl vara.....

#17 - - Åse:

De var ju skönt att du hittat skon iallafall 😂🙊