Idag är det en bra dag

Godmorgon alla. Sovit gott? jag med och känner mig rätt så utvilad trots att det är min första journatt på flera veckor..vaknade innan klockan ringde, tog min kaffe och tittade ut på detta. Visst är det fantastiskt? 
Idag har jag bestämt mig för att detta ska bli en bra dag och känner redan på mig att så kommer det bli.
Igår blev det ju en konstig dag däremot, men hann till mötet. Vår coach frågar alltid om veckan varit bra, och vi alla får tid att svara. Inget jätteminus på vågen, men jag är nöjd. Har kommit till den där insikten att vad som än händer är jag bra, har släppt alla krav, och vet ni? Jag går ner.    Jag mår bra och gör relativt bra val hela tiden. Inte perfekta alltid, men tillräckligt bra val för att jag ska vara nöjd. Varje fredag sitter jag där och duger. Visst är det häftigt?
Jag blir lite stressad över all hälsopepp på sociala medier. Vet att det är av välmening, att många vill dela med sig. Det är jättebra, men vi som känner press på oss? Vi kommer aldrig lyckas, snarare tvärtom.  Vi kommer sitts där med vårt dåliga samvete, och fortfarande med ohälsosamma vanor. Förresten, vad är hälsosamma vanor? Fråga 10 stycken med olika inriktningar och ni får olika svar. Jag tror mest på medelhavsdieten, ren mat, mycket fisk och vegetariskt, nyttiga oljor istället för smör. Yogurt, nötter och frukt. Ett glas vin ibland något sött ibland men framförallt ren mat, Jag tror mer på att vara vardagsaktiv, än att hänga på gymmet en timme flera gånger i veckan ( träning är jättebra, och självklart ska vi träna) men framförallt, inte ha dåligt samvete, njuta av god mat, och ha roligt.
Vad är hälsa för dig?
Kramar Madde
#1 - - Therese Carlsson:

Ja man får många svar kring det där men det är ju för att alla tror så olika .
Hälsa för mig är när man mår bra 😊

#2 - - sofia:

Skönt att höra att du kände dig rätt utvilad! Men gud vad fint ni har det, här har det kommit massor av snö igen haha :)

#3 - - Sara Stödberg:

Det här inlägget gjorde mig glad. Biden fick mig att tänka tillbaka somrar i Skåne och även i Falkenberg av någon anledning. Din övertygelse att idag SKA jag ha en bra dag. Så skönt att andas in det som läsare, tack!❤️

#4 - - Marie:

ja visst ärdet härligt, ja vi har haft snö och det ligger kvar, samt är mulet, men det är nog bara nu snön försvinner nog. Samt här har vi också sovit gott

#5 - - Fröken Rödlök:

Huvudsaken är att du mår bra, du är ändå viktigast i slutänden!
Det ser så härligt ut, där kan jag tänka mig att du sitter och trivs =)

#6 - - Kamilla:

Jag blir också stressad över hälso och träningshetsen eller vad det nu är. Jag är inte där och vill inte in i det heller när det handlar om att prestera för att vara någon eller bli genom sin muskliga kropp till exempel...

#7 - - Daisy:

Hälsa för mig är när man har äkta lycka inombords 🙌🏻 Härligt med en toppen dag

#8 - - Amanda :

Men så härligt att känna sej utvilad ☺️ så fint ni ser ut att ha det hoppas ni får en underbar lördag

#9 - - Sofia Johansson:

Så skönt att det går neråt även om du inte alltid behöver tänka efter så mycket på dee☺️

#10 - - Sarah:

Skönt att du känner dig ganska utvilad trots journatt :) Håller med om att det är så himla najs med sol :)

#11 - - Sandra:

Hälsa för mig är att magen och kroppen mår bra, att man rör på sig och att man i största fall undviker socker.
Så skönt att vara utvilad, det är aldrig jag längre 😒

#12 - - Michelle :

Bra att släppa alla krav . Tror man mår bättre om man tänker utan krav . Håller med dej om vädret , hur underbart 💕🌸☀️

#13 - - Amanda:

Jag tycker du tänker helt rätt att man ska träna men det behöver inte vara på gym. Utan bra val som du säger😊

#14 - - Åse:

Jätte fint och vad grönt ni har. Vi fick ju vinterland igen haha

#15 - - Sofie:

Det är så sant... hälsa är när man mår bra helt enkelt :)

#16 - - fnulan:

Jag HATAR pepp jag med... Vet inte varför eller om det är de dagarna det inte gått bra som gör att det känns jobbigt då.

Svar: Känner att jag inte når dit och skiter i det istället.. Inte så bra..
Madelena

#17 - - Trollkatt:

Håller med om att vägen till hälsa är otroligt olika för alla, så det gäller att pröva sig fram själv. Så tråkigt att du blir triggad av andras arbete mot hälsa. För min del är det här livsviktigt då jag har flertal autoimmuna sjukdomar som innebär kronisk inflammation i kroppen. Tabbar jag mig blir jag sjuk, som just nu, medan jag mår fantastiskt bra när jag sköter det.