GodmorgonGodmorgon. Här är klockan strax efter fem och jag sitter ute med en kaffe, och en filt om mig. Det börjar ljusna, och hör fågelkvitter. Hur skönt är inte det. Gör mitt sista arbetspass här på över två veckor. Är utlånad till min gamla arbetsplats och sen semester. Alltid roligt att gästspela, och saknar verkligen de som bor där. 
I eftermiddag kommer mormors sessa och ska sova över för första gången. Som jag längtar. Har planerat allt in i minsta detalj, och blir utelek, Alfon Åberghuset, pannkakor och netflix. 
Då jag träffar dom så är allt fokus där som ni förstår. Vill ni hänga med på dettta ett par dagar?? Lite annat än det som brukar vara. 
Hur ser er vecka ut? 
Kramar Madde#1 - - Hannas krypin:

Men vilken härlig morgon! Jag skulle klivit upp vid fem men hade tunga ögon så somnade om igen. Nu har jag varit uppe mer än en timme och ska göra frukost till barnen och mig själv. Så härligt med semester. Det vill jag också ha. Kul att få gästspela på ditt gamla jobb. :-)

#2 - - Pärla:

Det lät som en härlig start på dagen! jag hänger gärna med på det, kul!
Jag fyller år imorgon annars är det en lugn vecka.

#3 - - Jennysvardag:

Vad roligt att du är utlånad till din förra arbetsplats. Kan tänka mig att det känns roligt att få träffa dom igen. Så mysigt att ditt barnbarn kommer och sover hos dig. Hoppas att ni får en mysig dag :)

#4 - - Lil babustyle :

Men så mysigt det låter. Kommer nog bli en toppenövernattning!

#5 - - Moa Larsson:

Blir så glad när jag läser om hur mycket du ser fram emot att få besök av den lilla och hur planerat allting. Min sambo åker bort i Maj och min mamma försöker få semester den veckan, hoppas verkligen att vi kan få till det för det är SÅ FINT att se henne ihop med sitt barnbarn. KRAM!

#6 - - Sarah:

Skulle inte säga att det är så skönt att vara vaken efter 5 ;) Vad roligt att du ska jobba lite på ditt gamla jobb när du saknar dom :)

#7 - - sofia:

Det där låter verkligen som en helt perfekt start på morgonen, älskar verkligen såna mornar. Jag har inte planerat veckan så mycket mer än att vi ska spela in videos bla. :)

#8 - - Amanda :

Åh vad roligt att dom ska sova över första gången 😀❤️

#9 - - Daisy:

Skönt med eget lugn :) här är det möten och läkarbesök :)

#10 - - Anna svensson :

Jaa jag hänger gärna med på detta! låtet som en mysig eftermiddag ihop🥰 min vecka innebär typ jobb ochså ännu mer jobb ❤️

#11 - - yasmine mamma till dennis och angelina:

Åh vad kul när barnbarnet kommer förstår att du planerar då.
Låter som ni kommer ha det super mysigt.
Ser att du är uppe tidigt , men det är skönt nu när man hör lite fågelkvitter och våren är på G även om det var en kall morgon hos mig allafall. ha en fin dag

#12 - - Josefine:

låter roligt med sällskap :D
Fegelkvitter är mysigt men vi har fiskmåsar som skriker utanför vårt sovrumsfönster på morgonen, det är inte mysigt vill jag lova! haha

#13 - - www.nouw.com/sannaevelyne:

Åh så skönt med semester :) mysigt med lite "sovaövertid" :)

#14 - - Jenny:

Åh va kul att få rå om sitt barnbarn helt ensam :)
Jag längtar efter barnbarn... haha... men det lär nog dröja många år till innan jag får några!
Va mysigt att bli utlånad till sin gamla arbetsplats :)

Hoppas du får en fin dag,
kram kram

#15 - - Therese:

Klart jag vill hänga med dig på dina äventyr =)

#16 - - Sofia Johansson:

Så roligt att hon ska sova över, hoppas allt går enligt plan☺️

#17 - - Michaela :

Så mysigt det låter att sitta ute så tidigt o surpla I sig kaffe😍

#18 - - Sofie:

Låter som att sessan ska få en trevlig dag kväll :) bra att planera :)

#19 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Så mysigt för dig med besök :). Sedan så härligt det lät på något sätt att sitta ute så tidigt med en filt och se dagen vakna. Jag brukar vakna vid den tiden men ligger då till sängs. Egentligen borde jag göra som du :). Vilken kickstart för dagen :)

#20 - - carro:

Åh det är så underbart att höra fåglarna kvittra på morgonen.Vad roligt att du ska till ditt förra jobb ett tag.Nej men vilken stor grej för ditt barnbarn,hoppas att det går bra för er.

#21 - - Jeanette :

Önskar ibland att jag kunde vara morgonpigg, sägs att man är gärna mest produktiv då vilket jag tror är sant. Jag är sällan produktiv på kvällen :) Men alltid vart avis på dem som är morgonpigga.

#22 - - Marie:

Ohh så mysigt du ska ha det med sessan, Alfons Å berg går alltid he,

#23 - - charlottelinden.se:

Åh, det är så underbart att man verkligen märker av att våren är här! Just när det kommer till ljuset och fågelkvittret som du beskriver. Låter supermysigt med övernattning. Hoppas ni får det super! <3

#24 - - Sara:

Jag skulle väldigt gärna vilja läsa om era äventyr, låter superkul! Jag ska fokusera på träningen denna vecka så håller verkligen tummarna för att jag ska få vara frisk nu :D

#25 - - Kamilla:

Hoppas att du och sessan får det bara bäst. Vem säger nej till Alfons och pannkakor och bästa mormor?

#26 - - Amanda:

Åh vad mysigt att ha ett av barnbarnen sova över. Låter som ni kommer få en mysig kväll. Pannkakor är ju så gott :)

#27 - - Viktor:

Visst är det skönt när man hör allt mer fågelkvitter, ett litet tecken på att våren kommer iallafall! :)