Då var vi i Prag

Godmorgon. Efter ca 45 mil i buss var vi framme i Prag där vi sov i två nätter. Vi kom fram i hyfsad tid, och fick installerat oss på våra rum på hotell expo. Fint hotell, trevlig personal. Då jag och min man firade 8 årig bröllöpsdag just den dagen vi kom fram köpte vi oss varsin flaska bubbel, och spelade kort. Mer romantik än så blev det inte :) 
Middag på kvällen, och sen var det två som stöp i sängen. 
Dagen efter blev vi upphämtade på hotellet igen för en kortare busstur innan det var dags att ta oss runt till fots med en lokalguide. Han var riktigt bra, och det gör så mycket. 
Vad har man att säga om den här vackra staden då? Har hört att det kallas för spirornas stad vilket jag kan förstå. Hörde att runt 500 spiror finns runt om i staden. 
Under turen besökte vi ett kloster, vindruveodling, St Vituskyrkan, Karlsbron Gamla torget med det astromiska uret mm. På en av bilderna skulle man nästan kunna tro att vi var i Venedig, men vattenleder upp till dörrarna :-) 
Vi tog oss även fram en hel del med kollektivtrafiken vilket var riktigt roligt. Brukar aldrig åka det så mycket utomlands då jag är lite feg, men här var det enkelt. 
Första gången vi åkte spårvagn såg vi också att vi hade ett rätt stort tivoli bakom hotellet, Inte i klass med vårt liseberg, men fanns en hel del där ändå. 
Prag är helt klart en stad jag inte är klar med och som jag vill se så mycket mer av. 
Kramar Madde
#1 - - Daisy:

Gud vad fina bilder , verkar finnas mycket att se , hört att Prag ska vara vackert

#2 - - Emma Engström:

Åhh, Prag skulle vara så roligt att åka till någon gång verkligen! :D

#3 - - Kamilla:

Prag är verkligen en stad som jag blev förtjust i. Så mycket vackert att se. Klockan är ju magisk och tornet lika så. Underbara bilder och kul att få uppleva staden igen

#4 - - Michelle :

Skulle oxå vilja uppleva dessa länder . Lite trött på sol o strand när man reser iväg . En dröm är o va i Dubai o Afrika . Ser så härligt ut dina bilder 💕

#5 - - Michaela :

Jag vill så gärna åka dit någon gång. Måste utforskas ❤️

#6 - - sofia:

Åh gud vad härligt att få uppleva sånt här, jag hade älskat att få göra denna resa som du har gjort. Vilka vackra bilder du bjuder på, får aldrig nog av dom :)

#7 - - Anna svensson:

Wow vilka fantastiska bilder! Har aldrig varit i Prag eller rättaresagt aldrig direkt rest på riktigt har bara besökt dammark london & Tyskland 😊

#8 - - Fröken Rödlök :

Vad roligt att ni tar så mkt bilder och att du berättar så här för oss. Alla är nog nyfikna 😀

#9 - - charlottelinden.se:

Ser riktigt vackert ut :) Har hört tidigare att Prag skall vara vackert! Stort grattis på 8-åriga bröllopsdagen till er båda!

#10 - - Therese:

Vilka härliga bilder och vad mysig resa =) hur länge ska ni vara i Prag

#11 - - Amanda :

Åh vad härligt det det ser ut i Prag härligt att åka runt och titta lite 😍 grattis på brölopps dagen

#12 - - carro:

Vad imponerande att du klarar av att ta en buss resa ditt.Det hade jag själv aldrig klarat av (rastlösheten skulle ta över)Grattis i efterskott till 8prsdagen som gifta.Verkar vara en vacker stad och land

#13 - - Hannas krypin:

Roligt att ni stannade två dagar i Prag. Tycker bilden med vattnet vid husen är så spännande. Påminner om Venedig. Går man in i husen på andra sidan? Det var det första jag tänkte, haha.

#14 - - Marie:

Oh ytterligare massa fina bilder, avis på er som reser och ser så mycket

#15 - - Sandra:

Gubben har varit i Prag, men då var det för hockeyn så jag tror inte han såg så mycket, men själv skulle jag gärna vilja åka dit på sightseeing ❤