Budapest

Godmorgon alla. Nu kommer vi till min favoritstad av dessa vi var hos. Hade inga tankar alls på detta och sen blev det såå galet bra bara. Ungern har inte alls lockat mig, och har inte alls haft några tankar på just Budapest. 
Då vi kom på eftermiddagen snabbade vi oss ner till tunnelbanan för att hinna med en Donaukryssning. Det var frivilligt att hänga med, men vi gjorde det. Ångrade inte en sekund för det var helt fantastiskt att se Buda och Pest så här i mörkret. Vi fick även ett glas bubbel eller något annat som vi önskade. Ingick i priset.
Vi hann precis ner men den lilla stressen var helt klart värd. 
Tillbaka mot hotellet och dagens restaurang där vi åt en sen middag. Stupade i säng då vi var klara. 
Dagen efter så var det guidad tur igen. Åkte mest buss och såg så otroligt mycket. Något jag inte hade en aning om var alla påskmarkander som fanns lite varstans. Inte alls som julmarknaderna men fortfarande fina, 
Stannade även till och åt lite lunch där. Kan säga att korv med bröd fick en liten annan innerbörd :-) 
För att ni ska orka med att läsa allt så är detta inlägget uppdelat i två, och den andra delen kommer i eftermiddag. 
Kramar Madde
#1 - - Fnulan:

Jag bara MÅSTE dit!!! Nu ska jag leta upp en weekend direkt!!

Svar: Åker du dit får du extra bagage... 😍😍😍 Mig.
Madelena

#2 - - Sofie:

Sonens pappa är ifrån Ungern. Vi var där på vår första och enda resa och jag var gravid men gud så fint det var. Ska absolut åka dit igen !

#3 - - Fröken Rödlök:

När man får möjlighet att utforska lite extra när man är ute och reser är det ju jättebra att ta tillfället i akt så att säga. Det där var en riktigt lång båt och jag hade inte tackat nej till en färd med den =)

#4 - - sofia:

Åh det är verkligen spännande att få läsa dina såna här inlägg där du låter oss hänga med i både bild och skrift. Det verkar verkligen vara underbart där, gud vad jag vill dit :)

#5 - - Marie:

Vilka papadosiga byggnader bara det är ju mäktigt att se

#6 - - Sandra:

Först av allt, vilka vackra kort ❤
Det låter som en fantadtisk resa och jag gillar upplägget med en massa utflykter. Man vill ju se så mycket som möjligt. Helt klart ska jag lägga ungern på min reselista 👍👍

#7 - - Evahle - en blogg om psykisk hälsa:

Åh verkar som en härlig resa :) Så fina bilder!

#8 - - Michelle :

Kul o gå på påskmarknaden :) måste va roligt med utomlands 💕

#9 - - Kamilla:

Wao vilka byggnader. Har hört innan att Budapest skulle vara en så vacker stad. Dina bilder visar mig att jag bara måste åka dit.