Lilla hjärtat på besök.

Godmorgon alla. I helgen har jag haft lite besök här. Lilla hjärtat hälsade på igen och alltid lika roligt tycker jag. Lilla hjärtat är Länka med kärleks lilla maskot som får åka land och rike runt. Nu tänkte jag att hen ska få berätta själv om hur det varit här. 
I fredags damp jag ner här i Götet igen. Har ju varit och hälsat på här tidigare och kom ihåg hur intensivt det var den gången. Hoppas verkligen på lite lugnare den här helgen. 
I fredags var det ju kanonfint ute och fick hänga med dom då dom satt ute och åt kycklingsallad och spelade kort. Rätt chill så här en fredagskväll. Får jag erkänna att jag hjälpte herrn i huset ? Skvallrade vilka kort Madde hade så han kunde spela smart hihi 
I lördags agerade Madde flyttkarl och jag låg tryggt i hennes väska och höll koll så alla skötte sig. Tyckte nog dom var väldigt effektiva och det kommer nog bli bra dit dottern kommer flytta. Lugnt och skönt känns det som. Madde klagade p
å att hon var trött men då skulle hon se mig. Var helt slut av allt jag behövde vara med om. Skönt att få slappa framför stjärnornas stjärna på kvällen. Vilken håller ni på? Madde hoppas på Mariette och jag får väl säga det samma då så kanske jag får komma hit igen. 
Får jag säga en sak? Jag är lite orolig för den där Madde. I söndags eftermiddag gick hon och mannen in på kyrkogården för vad jag trodde var en härlig promenad i solen. Men med sin mobil lyckades dom locka fram massa monster. Tyckte verkligen det var riktigt läskigt med den där psykotiska ankan som bara dök upp så där. För att ni inte ska tro att jag svamlar visar jag er en bild på den. Däremot var körsbärsträden väldigt fina,. Där skulle jag gärna hänga och dingla och titta på människor som passerar. Rätt så rofyllt. 
Nu sitter vi här med lite kaffe och hoppas på en liten mer normal familj nästa helg. Lova mig det ni som bestämmer hihi .
Kramar Madde och lilla hjärtat.